EVO KO SE KRIJE IZA BRUTALNOG NAPAD NA OCA U NOVOM PAZARU! Majka i dijete sve gledali u STRAHU! Ovo ima da kaže optuženi

Region
EVO KO SE KRIJE IZA BRUTALNOG NAPAD NA OCA U NOVOM PAZARU! Majka i dijete sve gledali u STRAHU! Ovo ima da kaže optuženi
.

Ovo se krije iza tuče koja je se dogodila sinoć u Novom Pazaru.

U utorak u novopazarskom naselju Drum, građani su ostali u šoku nakon brutalnog napada nasred ulice, koji je bio najavljen zbog prethodnog obračuna između jedne porodice iz sela Gurdijelje sa maloletnikom, njegovim ocem i drugom iz sela Delimeđe.

Sve je počelo dva dana ranije kada su braća pretukla maloljetnika u selu Delimeđe, nanoseći mu vidne povrede po licu. Međutim, sukob se nije zaustavio na tome, već se preselio u novopazarsko naselje Drum, gde je kulminirao.

Prema dostupnim informacijama i snimku sa nadzorne kamere, obračun je počeo kada su vozilo u kojem su bili pomenuti maloljetnik, njegov otac i još jedno lice stali na put suprotstavljenoj porodici, prisiljavajući ih da se zaustave. Trojica muškaraca iz prvog vozila, držeći palice u rukama, nasilno su izašli iz automobila i uputili se ka drugom vozilu.

Napad je postao brutalan kada su napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca. Užas se dodatno povećao kada su žena i malo dijete izašli sa zadnjeg sjedišta napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca.. Čak ni suvozač, koji je inače rođeni brat povrijeđenog, nije izbjegao snažan udarac nakon što je napustio vozilo.

Osumnjičeni nakon napada napustili mesto događaja

Nakon brutalnog napada,situacija se smirila, a napadači su se vratili u svoj automobil i napustili mjesto događaja.

Policija PU Novi Pazar je brzo reagovala, pronašla učesnike i privela ih u prostorije PU Novi Pazar, gdje su im izrečene mjere zbog nasilničkog ponašanja. Otac maloljetnika se nalazi u pritvoru, dok su društvene mreže i lokalna zajednica izrazile zgroženost incidentom i pozvale na prestanak nasilja.

Srbijadanas

Ne propustite