Hrvatski novinar pitao Priju da li bi bila čistačica, da nije pjevačica: NJEN ODGOVOR GA JE OSTAVIO BEZ RIJEČI

Show
Hrvatski novinar pitao Priju da li bi bila čistačica, da nije pjevačica: NJEN ODGOVOR GA JE OSTAVIO BEZ RIJEČI
.

Nakon koncerta, mlada muzička zvijezda odgovarala je novinarima iz regiona na brojna pitanja

Pjevačica Aleksandra Prijović, nakon uspešnog prvog koncerta u Zagrebu, održala je konferenciju za novinare.

Na samom početku ona se osvrnula na manji incident koji se dogodio, kada je jedna djevojka pokušala da se popne na binu, ali je obezbjeđenje u tome spriječilo.

- Kao što to uvijek bude na koncertima, momci iz obezbjeđenja su rekli djevojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam vidjela da se to dešava, bilo mi je žao sto se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla "ajde dođi", više je nisam ni vidjela - rekla nam je Prijovićeva, koja je istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo.

Konferenciji su prisustvovali mediji iz regiona, a jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pjevačica.

- Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pjevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pjevačica, kako bi zarađivala za hljeb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? - pitao je novinar.

- Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvijek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pjevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla - odgovorila mu je Priovićeva.

- Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? - dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

- Volim. Što da ne? Čovjek se snalazi kako zna i umije - rekla je kroz osmijeh Aleksandra i oduševila sve.

Ne propustite