Aleksandra Prijović uporedila beogradsku i zagrebačku publiku: "Sa ponosom mogu da kažem... Svi su to vidjeli"

Show
Aleksandra Prijović uporedila beogradsku i zagrebačku publiku: "Sa ponosom mogu da kažem... Svi su to vidjeli"
.

Pjevačica Aleksandra Prijović nakon prvog i uspješnog koncerta u Areni Zagreb održala je konferenciju za novinare, kojoj smo prisustvovali.

Sa pripadnicima sedme sile dotakla se brojnih tema, a jedno od pitanja bilo je da uporedi beogradsku i zagrebačku publiku.

- U Beogradu je bila zaista nevjerovatna emocija i svi su to videli. Večeras, nevjerovatna emocija, isto neka prelepa energija koju publika šalje. Jako sam srećna što sa ponosom mogu da kažem da imam ovakvu publiku i ovo želim da svako ko se bavi ovim poslom doživi - rekla je Aleksandra i zatim odgovorila na pitanje kada je imala veću tremu, u Beogradu ili Zagrebu.

- Uvijek pred ovako velike koncerte, mada i kada su manji koncerti u pitanju, imam tu neku pozitivnu tremu. Ne mogu to da kontrolišem, ali kad izađem pred publiku uvijek nestane trema. Dešavalo se nekoliko puta da, kada skačem ili plačem, zaboravim tekst pjesme, zaboravim kad treba da "uđem" u pjesmu, pa mi momci iz benda daju signale kako da nastavim, to je sve normalno, to se sve dešava na koncertima - navela je Prijovićeva.

Podsjetimo, ona je sinoć, 1. decembra, održala prvi koncert u Zagrebu, a čeka je još četiri, zbog čega je uslijedilo pitanje kako će izdržati sve to.

- Meni je uvek najbitnije da se dobro naspavam. San mi je najbitniji. Sada jeste malo ovo vrijeme čudno, svi smo prehlađeni i bolesni, ali mene publika uvijek gura napred i ništa mi nije teško. Jako se radujem ovim koncertima i mislim da će svaki biti fenomenalan - rekla je Aleksandra Prijović.

(Telegraf.rs)

Ne propustite