DA GA SRETNETE NA ULICI NE BISTE GA PREPOZNALI: Boba iz Žikine dinastije danas slavi 68. rođendan - POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Show
DA GA SRETNETE NA ULICI NE BISTE GA PREPOZNALI: Boba iz Žikine dinastije danas slavi 68. rođendan - POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA
Na današnji dan 1955. rođen je glumac Vladimir Petrović, koga je publika zavolela kao Bobu Pavlovića u hit serijalu "Žikina dinastija".

Na današnji dan 1955. rođen je glumac Vladimir Petrović, koga je publika zavoljela kao Bobu Pavlovića u hit serijalu "Žikina dinastija".

Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmiju masu, a ljubav Marije i Bobe da podsjeti da prava osjećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane.

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi, Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.

I dok su svi, uprkos činjenici da je riječ o seriji, vjerovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, tačnije glumicu Rijaldu Kadrić, on je volio i dan-danas voli Jasminku, kraj koje je proveo najljepše trenutke u svom životu, iako ne krije da je u njihovom braku bilo i kriza.

Čuveni Boba se okrenuo porodici, najprije supruzi Jasminki, piscu za djecu, sa kojom je dobio dvoje djece - sina Igora i ćerku Anu.

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vrijeme sa unucima, a uprkos godinama vrlo je i dalje posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili - kazao je ranije.

2910307-leto6-ff-1

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, KURIR.RS

Budući da godinama živi daleko od kamera, činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promijenio.

(Kurir.rs)

Ne propustite