5 ZNAKA HOROSKOPA KOJI NAJVIŠE OSJEĆAJU ENERGIJU MARSA U STRIJELCU 24. NOVEMBRA: Ostvaruju sve svoje ciljeve i dominiraju

Horoskop
5 ZNAKA HOROSKOPA KOJI NAJVIŠE OSJEĆAJU ENERGIJU MARSA U STRIJELCU 24. NOVEMBRA: Ostvaruju sve svoje ciljeve i dominiraju
-

Horoskopski znak koji  će osjetiti najviše snage ili energije tokom ovog tranzita su:

1. Ovan

Ovan će osjetiti povećanu energiju i strast. Mars, vladar njihovog znaka, daje dodatnu snagu njihovom prirodnom entuzijazmu. Biće skloniji da preuzmu inicijativu, da se bore za svoje ciljeve i da se osjećaju dominantno, kao i da traže nove izazove.

2. Blizanci

Blizanci mogu osjetiti povećanu duhovnu energiju. Mars u Strijelcu ih potiče da istražuju nove ideje i može ih potaknuti da se uključe u komunikaciju ili nauče nove vještine. Biće radoznaliji i spremniji za avanture.

3. Lav

Mars u Strijelcu će podstaći Lavove da se ističu, budu još kreativniji i prave vođe . Osjećat će snažnu potrebu da izraze sebe i svoje ideje i biće spremni da ulože dodatne napore kako bi postigli svoje ciljeve.

4. Vaga

Iako Vaga neće direktno doživjeti Mars u Strijelcu kao drugi znakovi, ovaj tranzit može podstaći njihovu kreativnost i društvenost. Osjećat će se inspiriranije i energičnije u svojim umjetničkim ili društvenim aktivnostima.

5. Strijelac

Mars u njihovom znaku će pojačati prirodnu energiju i strast za istraživanjem novih područja života. Osjetit će potrebu za akcijom, možda čak i povećanu potrebu za avanturom i postignućima. Oni će biti motivisani prema svojim ciljevima i možda će se osjećati hrabrijima u suočavanju s izazovima.

Sensa.hr

Ne propustite