ASTROLOŠKINJA OTKRILA KOJI SU NAJZLOBNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Za njih ništa nije VAŽNO, zlo im je srednje ime

Horoskop
ASTROLOŠKINJA OTKRILA KOJI SU NAJZLOBNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Za njih ništa nije VAŽNO, zlo im je srednje ime
.

Evo najzlijih horoskopskih znakova .

1. Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po svojoj ćudljivosti i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj treba da brinete kada se Raku nađete na putu.

"Ne želite da uznemirite jedno od ovih stvorenja", upozorava radio astrolog Šarlot King. Poznato je da rakovi reaguju defanzivno na gotovo sve, čak i na dobre stvari. King napominje da se ne boje koristiti svoj tvrdi oklop.

- Zlobnost ovog znaka zasniva se na zaštiti i sigurnosti, pa ako uznemirite Raka, budite spremni . Pokosiće vas - dodaje King.

2. Vodolija

Iako Vodolije mogu biti prilično emocionalno inteligentne kada su u pitanju veze i prijateljstva, često se izoluju od najbližih jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati veliki kompleks superiornosti.

- Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osjećaj da su svemoćna bića, vjerujući da oni najviše znaju, a da su drugi oko njih nekako ispod njih i još niže - kaže King.

3. Bik

Inače, Bikovi su nevjerovatno odani, a drugima oko sebe obično djeluju smireno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promijeniti za nekoliko minuta.

- Opušteni i super cool Bikovi izgledaju bezazleno, a jesu sve dok im ne povrijedite jednu stvar blizu srca - kaže Siddharth Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vašu ranjivost da vas udari, dodaje on.

Bik može biti prilično oštar ako se osjeća zanemareno ili izdano, ali uglavnom se naljuti zbog slomljenog srca. Kamar napominje da je, iako je to pomalo teško za napraviti, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostora.

4. Ovan

Ovnovi su poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali im je teško da se nose sa osećajem da su nevidljivi.

- Ovan voli da pobjeđuje i uvijek se postavlja na pijedestal - objašnjava Kumar. Takođe se lako uvrijede. Ako ih uvrijedite, drske riječi Ovna dovoljno su oštre da vam sruše samopouzdanje i izazovu traumu.

- Ispod te grubosti je i dalje neko ko želi da se oseća shvaćenim i cenjenim - kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovnu treba da se smiri jeste slušanje, uvažavanje i saosećanje.

5. Škorpija

Škorpionova intenzivna ličnost i sklonost preterivanju često ih ostavlja duboko neshvaćenima. Sidart upozorava na njihovu intenzivnu potrebu za osvetom.

- Ovaj misteriozni znak nikada ne zaboravlja ni najmanji bol ili nepoštovanje koji mu je nanet i kuje najsloženije planove za osvetu - ističe on. Srećom, nećete morati previše često da brinete o njihovoj osvetničkoj narav.

- Negativne osobine Škorpije lako se mogu obuzdati ljubaznošću, istinitošću i razumijevanjem - dodaje Kumar.

6. Blizanci

Iako su Blizanci poznati po svojim živahnim ličnostima koje vole zabavu, postoji i mnogo mračnija strana njih. U astrologiji se Blizanci smatraju najoštrijim znakom, ali oštroumnost se može prevesti i kao oštar jezik - kaže King.

Znak ima dvije perspektive ili mišljenja o bilo kojoj stvari, ali uvijek mogu dijeliti samo one koje su u njihovom najboljem interesu ili još gore, reći stvari koje su zaista zle, objašnjava King.

- Ako čujete tračeve o sebi, postoji mogućnost da je došao od nekog Blizanca - ističe. Ako trebate da ohladite Blizanca, najbolje je da se odvojite čim počnu negativno da govore o nečemu ili nekome. To će zaustaviti razgovor.

Ne propustite