STARI JAPANSKI TRIK ZA MLADOLIK IZGLED: Tajni sastojak nalazi se u vašoj kuhinji

Moda i ljepota
STARI JAPANSKI TRIK ZA MLADOLIK IZGLED:  Tajni sastojak nalazi se u vašoj kuhinji
Rješenje za lijepu i zdravu kožu nalazi se u svakoj kuhinji, ako je vjerovati jednoj od najdugovječnijih nacija. Japanska tajna za održavanje mladolikog izgleda krije se u rižinoj vodi piše The Sun.

Rješenje za lijepu i zdravu kožu nalazi se u svakoj kuhinji, ako je vjerovati jednoj od najdugovječnijih nacija. Japanska tajna za održavanje mladolikog izgleda krije se u rižinoj vodi  piše The Sun.

Riža je iznimno koristan sastojak koji se u Japanu koristi stoljećima", slaže se dermatologinja dr.Mamima Turegano"Ona može posvijetliti kožu i ima anti-aging svojstva. Danas ćete rižinu vodu pronaći u raznim kozmetičkim proizvodima."

Blog za ljepotu Quench otkriva na koji način ovaj eliksir ljepote možete pripremiti u vlastitoj kuhinji. Sve što trebate učiniti je staviti rižu u lonac, dodati dvostruko više vode nego inače, i kad provrije, preliti tekućinu u čistu staklenku.

Nakon fermentacije od 12 do 24 sata na sobnoj temperaturi, rižina voda sprema je za upotrebu.

Možete je vatom aplicirati izravno na lice i pričekati pola sata prije ispiranja kože u mlakoj vodi. U drugoj varijanti, malo rižine vode možete dodati hidratantnom losionu ili noćnoj kremi, savjetuje blog za ljepotu Quench.

Ne propustite