NIKOLA JOKIĆ NAKON ISTORIJSKOG MEČA NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI: Pogledajte kako je zaprepastio sve u sali (VIDEO)

Košarka
NIKOLA JOKIĆ NAKON ISTORIJSKOG MEČA NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI: Pogledajte kako je zaprepastio sve u sali (VIDEO)
,

Nikola Jokić vodio je Denver Nuggetse do pobjede nad New Orleans Pelicansima 134:116. Srpski centar ubacio je 35 poena i dodao 14 skokova i 12 asistencija, što mu je bio 108. triple-double u karijeri. Time je na vječnoj listi preskočio LeBrona Jamesa i Jasona Kidda i sada je ukupno četvrti. Ispred njega su ostali Magic Johnson (138), Oscar Robertson (181) i Russell Westbrook (198).

Nakon povijesnog meča Jokić je održao presicu i oduševio novinare. Naime, bio je sjajno raspoložen i odlučio je napraviti mali show. Čim se pojavio i sjeo, odmah je rekao: "Znam što ćete me pitati pa ćemo odmah početi." Potom je dao svoju analizu utakmice i napustio presicu a da ga novinari nisu morali bilo što pitati.

Jokić sve analizirao
"Julian Lee Strawther je bio baš dobar danas. Imao je velik utjecaj na igru, donio nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo. Imamo puno samopouzdanja s njim na terenu. Mislim da bi samo mogao biti malo agresivniji, zbog njega samog. On gleda kako igrati za druge, što je dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da bude malo agresivniji", rekao je Jokić pa dodao:

"Treća četvrtina nam je stvarno bila nevjerojatna. Posebno poslije prvog poluvremena kad nismo imali energije i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč s 37 asistencija i devet izgubljenih lopti. U prvom poluvremenu nismo igrali jedni za druge. Neću reći da je to bila sebična košarka, ali imali smo puno pokušaja za tricu. Nismo imali fokus u prvom poluvremenu, ali smo dobili utakmicu u drugom."

 

Ne propustite