JOKIĆ SA SUZAMA U OČIMA NA DODJELI ŠAMPIONSKOG PRSTENA: Navijači ga dočekali ovacijama uz povike MVP

Košarka
JOKIĆ SA SUZAMA U OČIMA NA DODJELI ŠAMPIONSKOG PRSTENA: Navijači ga dočekali ovacijama uz povike MVP
,,

Nova NBA sezona poslije dugog iščekivanja startovala je u noći između utorka i srijede po našem vremenu. Kao po običaju čast da otvori sezonu u svojoj "Bol Areni" imao je aktuelni šampion Denver Nagets u okršaju sa Los Anđeles Lejkersima (119:107).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

Uoči početka samog meča upriličena je svečana dodjela prstenja igračima koji su osvojili titulu u prethodnoj kampanji, a među njima se našao i najzaslužniji za takav uspjeh Nikola Jokić.

Popularni Džoker godinama unazad je najbolji košarkaš u ekipi, pa i u ligi, a u prošloj sezoni bio je raspoloženiji nego ikada i uz podršku svojih saigrača uspio je da Denveru donese prvu titulu ikada.

Upravo zbog toga je od strane navijača Nagetsa on pozdravljen najvećim ovacijama i uz povike MVP, a on je sve ispratio sa suzama u očima. Možda mu jeste izmakla nagrada za najkorisnijeg iz ligaškog dijela sezone, ali u finalu nije i Jokić se sa pravom poprilično obradovao dočekom u svom drugom domu.

Uz osmijeh na licu Nikola se pozdravio sa Adamom Silverom i ostalim čelnicima NBA lige i pokupio specijalan prsten, a zatim se "upustio" u seriju zagrljaja sa svojim saigračima.

Prilikom podizanja same šampionske zastave bilo je primjetno da je to doživio na emotivniji način i ispratio ju je pogledom sa suzama u očima.

Podsjetimo, srpski as je u plej-ofu prosječno davao 30 poena uz 13.5 skokova i 9.5 asistencija, a tim je upisao svega četiri poraza na 20 utakmica.

Ne propustite