DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR: Blizance očekuje interesantan susret, a Vage konflikt sa voljenom osobom

Horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR: Blizance očekuje interesantan susret, a Vage konflikt sa voljenom osobom
Uvijek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mjesec (ukoliko znate gdje se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Uvijek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkom polju privatnog biznisa pravi trigon sa vašim vladaocem Marsom, što podstiče vašu ambiciju. Merkur, koji upravlja kućom posla, ulazi u Vagu pod dobrim uticajem vašeg suvladaoca Plutona, donoseći vam uvećanje prihoda.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno astrološko polje svakodnevice u koje danas ulazi i Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, donosi vam novac. Mars, koji upravlja partnerskim odnosima, pod uplivom Urana iz vašeg znaka, unosi konfuziju u odnos sa voljenomn osobom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur koji upravlja i vašim privatnim životom, ulazi u astrološko polje nadahnuća donoseći vam šanse da započnete važan projekat. Naglašen znak Vage, nagovještava brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Merkura, planete biznisa, u Vagu, povoljno utiče na pregovore sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Pozicija Venere, planete ljubavi i Plutona, vladaoca vašeg ljubavnog života, donosi ljubomorne scene i rasprave sa partnerom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Trigon između Plutona i Merkura, vladaoca vašeg posla, koji danas ulazi u Vagu, donosi vam mogućnost dogovora o nekom isplativom aranžmanu. Zbog pozicije ljubavnih planeta, i dalje ste popularni i omiljeni, naročito u društvu suprotnog pola.

Djevica (23. 8 - 22. 9)

Merkur, koji upravlja i vašim znakom i vašom karijerom, ulazi u astrološku kuću novca, što povoljno utiče na vaše finansije. Zbog pozicije Neptuna i Venere, vladaoca vašeg emotivnog života, neophodno je da napravite neki kompromis sa partnerom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Planeta biznisa, Merkur, ulazi u vaš znak što će povoljno uticati na sklapanje dogovora, naročito ako se bavite intelektualnim ili manuelnim poslom. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, izaziva konflikte sa voljenom osobom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Merkur, koji upravlja vašim finansijama, danas ulazi u Vagu, obrazujući dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, što vam donosi dobre uslove za dogovor o novom projektu. U večernjim satima, očekuje vas romantični susret sa vodenim znakom.

Strijelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, nagoveštava bogatiji emotivni život rođenima u trećoj dekadi. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, ulazi u kuću društvenog života, donoseći vam priliku za upoznavanje sa nekim vazdušnim znakom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Dobar aspekt Marsa i vašeg vladaoca Saturna, simbola ambicije i istrajnosti, donosi vam dogovore sa osobama sa kojima ste nekada radili. Oosoba sa posla sa kojom već duže vrijeme sarađujete, pokazuje veće interesovanje za vas.

 Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Naglašen znak Vage u koju danas ulazi i Merkur, planeta biznisa, čini vas zainteresovanim za pregovore o aranžmanu sa strancima. Izazovni aspekti Venere, simbola ljubavi, opominju da posvetite više pažnje partneru i članovima porodice.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u Vagu, povoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Ukoliko ste u braku ili višegodišnjoj vezi, trebalo bi da se prilagodite željama i potrebama ljubavnog partnera.

Ne propustite