JADON SANCHO BI SE MOGAO SKRASITI NA ANFIELDU

BUUUUUM, OVO ĆE BITI TRANSFER GODINE NA OTOKU! Klopp po prvi put nakon skoro 60 godina iz Manchester Uniteda u Liverpool dovodi SVJETSKO pojačanje?

Objavljeno:28.09.2023 - 15:43
A A A Times Arial

Nogometni velikani Manchester United i Liverpool već skoro 60 godina iz dobro poznatih rivalskih razloga ne vrše međusobne transfere. Ubrzo, to bi se moglo promijeniti i to na inicijativu pristalica ‘Redsa’.

Liverpool, baš kao i svi ostali veliki kolektivi drže do mišljenja navijača na društvenim mrežama, a ovaj put su, jače nego ikada, pokrenute debate koje su došle i do samog Anfielda.

Naime, jedan dio navijača ovog slavnog tima smatra kako bi Jurgen Klopp trebao krenuti po zvijezdu Manchester Uniteda i to već u januaru.

Manchester United će početkom zime i ispod cijene prodati Jadona Sancha zbog problema sa trenerom, ali i katastrofalne forme, što Liverpool mora iskoristiti, smatraju navijači.

Veliki procenat pristalica Sanchovog dolaska u crveni dres mišljenja je da Klopp posjeduje kvalitet i autoritet da Engleza vrati u pravi kolosjek i ponovo ga učiniti svjetskom klasom iz Borussije Dortmund.

S druge strane, Sancho se također ne misli seliti iz Premier lige, što dodatno podgrijava sumnje o transferu koji bi digao mnogo prašine.

Uprava ‘Crvenih đavola’ spremna je na još jedan veliki gubitak s obzirom da je prema prvim procjenama, Sancho procijenjen na svega 30 miliona funti za januarski mercato.