NAORUŽANI BILI DA BI IM POZAVIDJELA I AMERIČKA VOJSKA: A kud će napadnuta”srpska nejač”, nego u manastir? (VIDEO)

Region
NAORUŽANI BILI DA BI IM POZAVIDJELA I AMERIČKA VOJSKA: A kud će napadnuta”srpska nejač”, nego u manastir? (VIDEO)
.

Agencija AP je objavila video snimak kretanja srpskih terorista koji su opkolili selo Banjska na Kosovu.

Naoružani su bili tako da bi im na tome pozavidjela i američka vojska, ali im ništa nije pomoglo kad ih je opkolila specijalna policija Republike Kosovo i počela tamaniti ko miševe, piše senzor.ba.

Dan ranije komandant terorista Aleksandar Vučić je pokazivao neku sliku starog kamiona, s kojim je “srpska nejač” bježala od Aljbina Kurtija, ali im je on zatvorio sve izlaze i snimao njihovo kretanje dronovima.

Pustio je Vučić i suzu, lamentirajući nad zlom sudbinom “srpske nejači”, ne znajući ili ne razmišljajući o tome da će snimke izaći u javnost, a vjerovatno su plakali i mnogi gledaoci gebelsovih televizija, koji su zamišljali neku bijedu kako biježi pred obučenim Kurtijevim specijalcima, a ne okorjele ubice i teroriste koji su pošli da pobiju sve u selu i onda kažu da je to uradio Kurti, kako bi svalio na Srbe. Tako su radili u Bosni i Hercegovini i izgledalo im je uspješno.

90f257ad4594c5a24d0e771ae955a71d

.

oruz7
Pogledajte slike i video. Ovo su sve znali Vučić i njegovi pijuni, kad su juče udarali na Aljbina Kurtija, kako teroriše Srbe i “želi isprovocirati oružani sukob”. Kojeg đavola mu ide na ruku s ovim baštovanima koji su došli da sade cvijeće u selo Banjska, velika je enigma!

Ne propustite