APSOLUTNI HIT! Na pitanje voditelja "da li znate ko komanduje tim ljudima na Kosovu", Vučić odgovara: "Kako ne znam Milana Radoičića"

Region
APSOLUTNI HIT! Na pitanje voditelja "da li znate ko komanduje tim ljudima na Kosovu", Vučić odgovara: "Kako ne znam Milana Radoičića"
,

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć na pitanje voditelja RTS-a "ko komanduje ljudima na Kosovu i da li zna te ljude dole" Milan Radoičić, a onda je ubrzo dodao "kako Radoičić ne komanduje, nego da ga poznaje".

„Koliko uopšte možete da nam kažete o organizaciji tih ljudi dole? Ko komanduje tim ljudima? Vi znate te ljude dole“, upitao je voditelj RTS-a.

„Kako ne znam Milana Radoičića, kako da ga ne znam“, odgovorio je Vučić.

„Milan Radoičić komanduje“, pitao je voditelj.

„Ne kažem da on komanduje, ali kako da ne znam, pitali ste me da li znam te ljude dole, znam Milana Radoičića, ove druge ne znam ko je bio, niti sam bilo koga prepoznao“, dodao je Vučić.

Podsjetimo, iako je Vučić ranije tvrdio da ga ne poznaje, Radoičić se redovno pojavljivao se kao gost u Skupštini Srbije kad bi tema bila situacija na Kosovu.

Vučić je krajem 2021. godine negirao veze sa Milanom Radoičićem i Zvonkom Veselinovićem.

„Ja, pravo da vam kažem, mislim da sam dva puta video na Kosovu i Metohiji Zvonka Veselinovića i uvek o tome javno govorio, mislim da se nikada u životu nismo čuli. Nemam ni njegov broj upisan u svom aparatu… Možda da je bilo neko društvo oko Kosova pa da sam sa nekim razgovarao, pa da je bio prisutan, ali i to ne verujem. Mislim da nikada u životu nisam razgovarao sa Milanom, nikada nisam razovarao osim ako je bio prisutan na sastancima kada ja prenosim poruke ljudima sa Kosova i gde sede predstavnici Srpske liste, pa mi se oni svi obraćaju. Nikako drugačije“, rekao je Vučić.

Zatim je predsjednik Srbije „okrenuo ploču“ (valjda je u međuvremenu upoznao Radoičića) pa je govorio kako on „nije cvećka i akademik“, ali da se bori za svoju zemlju i narod na Kosovu. Govoreći o sankcijama, Vučić je molio sve koji imaju neke informacije da to proslijede nadležnim organima.

Ne propustite