NAPADAČ S KOSOVA DAO GOL PA ŽESTOKO PROVOCIRAO SRBE: Pozivam sve Albance da to naprave (VIDEO)

Objavljeno:27.09.2023 - 08:25
A A A Times Arial

Albion Rrahmani, dvadesettrogodišnji napadač rumunskog Rapida, hit igrač je tamošnje lige ove sezone. U prva četiri kola dao je čak šest golova, a dvaput je asistirao. Posebno je raspoložen bio u posljednjem kolu kada je u pobjedi protiv Cluja zabio dva pogotka.

U petoj minuti je iz penala zabio za vodstvo, a u 51. minuti je spretnom reakcijom donio novo vodstvo svojoj momčadi. Pri tome je odlučio proslaviti tako što je rukama pokazao znak orla, stari albanski simbol.

Taj simbol su popularizirali švicarski Kosovari Xhaka i Shaqiri koji su tako slavili golove protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu, što su Srbi doživjeli ogromnom provokacijom.

Podsjetimo, rumunski navijači su na nedavnoj utakmici reprezentacije zaradili kaznu jer su imali transparente da je Kosovo Srbija, a to su pjevali i nekoliko puta tijekom susreta.

Rrahmani se stoga odlučio osvetiti, a nakon susreta je poručio: "Ja sam s Kosova i albanske sam krvi. Slavit ću znakom orla kad god je to moguće i želim ohrabriti sve Albance da naprave isto."