KUPILA HALJINU PREKO INTERNETA PA IZAŠLA U NOĆNI PROVOD: Kad se pojavila u klubu svi gledali u nju! Plava boja je ODJEDNOM NESTALA

Objavljeno:26.09.2023 - 14:19
A A A Times Arial

Foto: TikTok/hildasigurdsson

Hilda Sigurdson, švedska influesnerka, podijelila je s pratiocima na TikToku kako je prije godinu dana preko interneta kupila najneobičniju haljinu.

U snimku koji je objavila na TikToku u prvom kadru se vidi kako se djevojka snima u ogledalu u normalnoj plavoj rolka-haljini, a u sljedećem trenutku, u nastavku videa, ona pleše u noćnom klubu u istoj haljini, koja se od plave pretvorila u svjetlucavu i fluorescentnu haljinu.

@hildasigurdsson Exactly one year ago since i brought this dress  do you remember? #reflective #dress #viral ♬ September - Earth, Wind & Fire

Hilda je objasnila da je u pitanju reflektujuća haljina koja u mraku privlači sve poglede. Haljina vjerovatno sadrži svjetlucave niti koje se zbog prelamanja svjetlosti u klubu prikazuju na ovaj način.

Koliko je haljina oduševila pratioce, a i samu Hildu, dokazuje i to što je snimke s njom objavljivala u više navrata i da su svaki put imali milionske preglede. Mnoge njene pratiteljke su je oduševljene pitale odakle je haljina, jer ju je većina poželjela u svom ormaru.

Hilda Sigurdson

"Dame, ovo je vaš putokaz da kupite reflektujuću haljinu i živite svoj najbolji život s velikim samopouzdanjem", "Možeš obući ovu haljinu ako ne znaš kako da se zabaviš, previše je topla ali je zapanjujuća", "Izgleda kao da je na njoj milion dijamanata", "Sada si ti zvijezda večeri", "Djevojka je glavna zvijezda večeri", neki su od gomile komentara..damama nedostaje a zbog čega bi se sigurno osjećale dobro u svojoj koži.

(Kurir.rs)