ŠATORAŠKI POP KOJI SE RUGAO SRPSKIM IZBJEGLICAMA OPET ŠOKIRAO: Poslušao sam snimku Buntićeve žene. Puno muževa trpi maltretiranje

Objavljeno:25.09.2023 - 19:10
A A A Times Arial

Pater Ike Mandurić, koji je široj javnosti poznat i kao šatoraški pop zbog svog angažmana za vrijeme šatoraškog protesta 2015. godine, na Facebooku je objavio status u kojem komentira slučaj oko Denisa Buntića i optužbi da je pretukao ženu. Nakon Indexove objave, Mandurić je maknuo svoju objavu s Fejsa.

"Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju. A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama.

No, osim žaljenja za pretprljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih...

"More je muževa koji se stojički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama"
Šteta što se o njima ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stojički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima...

3756b600-8870-46f8-9162-c7761834f29d

Naravno i posve je logično je da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, i muževa koji su prošli teške trenutke na kakvim je Denis pao. Nikad nismo stali u njihovu zaštitu, niti ih pohvalili. E, to nije u redu!

Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim!

Dečki, svaka vam čast!", piše šatoraški pop na Fejsu.

Buntićeva žena: Pretukao me. Bojim se za svoj život
Podsjetimo, tužiteljstvo Županije zapadnohercegovačke žalilo se na odluku Općinskog suda u Ljubuškom i zatražilo određivanje pritvora bivšem hrvatskom rukometnom reprezentativcu Denisu Buntiću (41) koji je pretukao suprugu, o čemu je ona javno svjedočila i dostavila audiozapis zlostavljanja.

Klara Buntić otkrila je javnosti kako ju je suprug Denis Buntić teško pretukao u subotu nakon što je nasilje u obitelji prijavila policiji, a sud ga je svejedno odlučio pustiti na slobodu. Denis Buntić je priveden u policiju, a u njegovoj kući pronađeno je oružje. Županijsko tužiteljstvo zatražilo je određivanje pritvora, ali je sud u Ljubuškom odredio samo mjere zabrane prilaska, na što se tužiteljstvo potom žalilo. 

Klara Buntić je za medije izjavila kako strahuje za život, uvjerena da bi bilo tko drugi na njegovom mjestu ostao u pritvoru. "Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem dr.o.g.e i alk.o.h.ola", rekla je.

Pater Ivan Ike Mandurić ranije je imao slične istupe u javnosti. Tako se primjerice rugao srpskim izbjeglicama iz 1995., na Fejsu zazivao novu akciju Bljesak, pozivao je muškarce u kamp muževnosti...