KĆERKA BARAKA OBAME NEPREPOZNATLJIVA: Vidno gojazna, u bikiniju i sa cigaretom - svi šokirani, samo je MAMA HVALI

Objavljeno:25.09.2023 - 14:58
A A A Times Arial

Saša Obama, kćerka nekadašnjeg predsjednika Baraka Obame ima 22 godine i upravo završava fakultet u Los Anđelesu.

Posljednjih mjeseci paparaci je prate u stopu, jer Saša im daje dovoljno materijala za žutu štampu i razne tračeve. Naime, ova djevojka više ne vodi računa o tome ko je posmatra i šta pričaju o njoj, zbog čega se često može vidjeti u sasvim opuštenom izdanju kako hoda po Los Anđelesu.

Ovaj put je fotografisana samo u bikiniju i sa cigaretom u ustima, dok je ćaskala sa prijateljima na parkingu.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi su primijetili da je Saša posljednjih mjeseci nabacila koji kilogram viška, ali da nije opterećena svojim izgledom.

Žurke su njena specijalnost, pa se često noću vraća bosa dok u rukama nosi štikle.

Od kako je izašla iz studentskog kampusa, Saša živi u Los Anđelesu sa svojom, dvije godine starijom sestrom Malijom koja radi kao scenaritsta, nakon što je diplomirala na Harvardu.

Saša  Obama

Malija i Saša su odrasle u Bijeloj kući, a Barak je često pričao kako se plašio da biti čudaci jer su imali neobično djetinjstvo.

Saša Obama

O njihovom ljubavnom životu, govorila je Mišel Obama:

"One su prije voljele Džonas braću, a sada u kuću dovode momke sa kojima se zabavljaju u stvarnom životu.

Uvijek sam se vodila majčinim savetom i svoje kćerke odgajala za stvarni svijet. Uvijek sam se trudila da ih naučim kako da budu saosjećajne, nezavisne, odgovorne osobe i mislim da su izrasle u nevjerovatne mlade žene."

<p>Saša Obama živi kao klasičan student neopterećena životom i normama koje joj društvo nameće</p><p>Saša Obama živi kao klasičan student neopterećena životom i normama koje joj društvo nameće</p><p>Saša Obama živi kao klasičan student neopterećena životom i normama koje joj društvo nameće</p>

(Izvor: Stil.kurir)