NOVI JEZIVI SNIMCI NEVREMENA U SRBIJI: Ljudi u šoku zbog prizora u Novom Sadu, POGLEDAJTE PTICE (VIDEO)

Objavljeno:23.09.2023 - 20:07
A A A Times Arial

Nakon što je snažan pljusak zabilježen u Novom Sadu, dok je Frušku goru pogodio grad, stižu novi snimci nevremena, ovaj put iz Šida.

Naime, na mrežama se dijele snimci jakog nevremena u Šidu gde jedva išta da se vidi uslijed udara olujnog vjetra, praćenog velikim nanosima grada.

Kako stoji u objavi, uslijed nevremena u opštini Šid je nestalo struje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Takođe, u Novom Sadu je zabilježen snimak na kom se vide crni oblaci i jato ptica, a ova pojava zabrinula je pojedine korisnike društvene mreže.

"K'o u Dan posle sutra", "Gotam siti", "Ptice zloslutnice... potop", samo su neki od komentara korisnika na društvenm mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Meteorolozi najavili snažno pogoršanje za vikend

Pred kraj dana u severnim i zapadnim, tokom večeri i u centralnim, a do nedelje ujutro i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to usled prodora hladnog fronta sa severozapada.

Južni vetar biće u skretanju na severozapadni, po prododru hladnog fronta jak.

Inače, neposredno pre prodora, pri i posle prodora biće idealnih uslova da bude grmljavinskih oluja sa gradom, olujnim vjetrom i veoma obilnim pljuskovima, pri čemu bi u veoma kratkom vremenskom intervalu palo i preko 30 litara kiše po kvadratnom metru.

Kurir.rs