HAJDUK PERIŠIĆU: Kad god doša, dobrodoša! Nije dugo trebalo da igračina odgovori

Objavljeno:21.09.2023 - 17:43
A A A Times Arial

Hajduk je putem Instagrama poslao poruku Ivanu Perišiću (34), hrvatskom reprezentativcu i krilnom napadaču Tottenhama koji se teško ozlijedio na treningu londonskog kluba.

"Kad god doša, dobrodoša mi, jer jedno za drugo mi smo stvoreni. Brz oporavak", stoji u objavi Hajduka, koji je citirao pjesmu Olivera Dragojevića Što to bješe ljubav. Perišić je podijelio objavu i odgovorio Hajduku: "Fala vam i sritno."

Hrvatskom reprezentativcu stradali su prednji križni ligamenti (ACL) u desnom koljenu na beskontaktnom treningu Tottenhama. Uskoro će biti podvrgnut operaciji te neće igrati do kraja aktuelne sezone. S obzirom na dugotrajnost ozljede, upitan je i njegov nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, na koje će se Hrvatska vjerovatno plasirati, a koje počinje sredinom juna 2024. godine.

Perišić je možda odigrao i svoju posljednju utakmicu za Tottenhama, uzimajući u obzir da mu ugovor istječe na kraju sezone. Podsjetimo, tijekom ljetnog prijelaznog roka povezivalo ga se s povratkom u Hajduk, za čiju prvu momčad nikad nije nastupio jer je rano otišao u Sochaux.