NA PUTU KOD SUBOTICE PRONAĐEN LAV Najveći šok uslijedio kad su iz ZOO vrta rekli: "Nije od nas pobjegao!" (FOTO)

Region
NA PUTU KOD SUBOTICE PRONAĐEN LAV Najveći šok uslijedio kad su iz ZOO vrta rekli: "Nije od nas pobjegao!" (FOTO)
.Na Ćantavirskom putu kod Subotice pronađen je mali lav. Slučajni prolaznik, izvjesni Zolika, uočio je lavića, zaustavio automobil i sklonio ga je sa puta, a zatim pozvao policiju.

Na Ćantavirskom putu kod Subotice pronađen je mali lav. Slučajni prolaznik, izvjesni Zolika, uočio je lavića, zaustavio automobil i sklonio ga je sa puta, a zatim pozvao policiju.

Na lice mjesta su izašli inspektori, policijski službenici, a po njihovom pozivu došli su i stručnjaci iz Zoološkog vrta Palić, u čije Prihvatilište će najvjerovatnije biti smješten mali lav.

Prema riječima svjedoka životinja je umiljata, pitoma i prilično je malaksala.

Čovjek koji je pronašao lava je u vajber grupi građana objavio njegovu fotografiju i obavijestio je članove grupe da je pozvao policiju.

capture

FOTO: BILJANA VUČKOVIĆ / RINGIER

Većina korisnika vajbera iz ove grupe je reagovala oduševljeno, a komentari su pohvalni i pozitivni zbog umiljatog izgleda lavića i reakcije ljudi koji su ga pronašli.

Kako "Blic" saznaje, u pitanju je ženka, stara oko šest mjeseci. Životinja nije pobegla iz Zoo vrta na Paliću, rekli su nadležni. Sa mjesta gde je nađena biće odvedena u jednu od veterinarskih ambulanti gdje će biti pregledana.

Do samo par mjeseci trajala je potraga za odbjeglim crnim panterom kod Apatina i na kraju obustavljena a da se ni danas pouzdano ne zna da li ga je uopšte bilo.

Ne propustite