REKLA "BOOOŽE PETRA" PRIJE 15 GODINA I NASMIJALA CIJELI REGION: Natalija je danas ljepotica koju niko ne prepoznaje

Objavljeno:21.09.2023 - 08:32
A A A Times Arial

Nataliju je slavu stekla zahvaljujući hipi frizuri i nezaboravnim replikama

Ovaj tekst govori o Nataliji, djevojčici koja je postala internet senzacija zbog smijeha koji je izazvala svojom reakcijom na pitanje o šišanju kose. Ova priča ima nekoliko zanimljivih aspekata.

Sve je počelo sa nekoliko jednostavnih rečenica: "Da ošišaš kosu da budeš ćelava? Booože, Petra." Ove riječi su izazvale smeh i usput nasmijale mnoge. Međutim, vrijeme je prošlo, a Petra, koja je tada bila mala djevojčica, sada je izrasla u tinejdžerku. Promijenila je svoju frizuru i postala potpuno druga osoba u odnosu na tu slatku djevojčicu iz snimka.

339029-snimak-ekrana-172-ff

Ono što je zanimljivo u vezi s ovom pričom jeste da je Natalija postala internet senzacija u vrlo kratkom vremenskom periodu, kako u regionu tako i šire. Njena neobična i iskrena reakcija na pitanje o šišanju kose postala je viralna, a riječi "Bože Petra" postale su traženije od poznate rečenice "Bože pravde". Ova priča je postala poznata u svim dijelovima Srbije.

Snimak koji je postao viralan datira iz 2009. godine, pre nego što je Natalija krenula u predškolsko. Od tada se puno toga promijenilo. Natalija je sada tinejdžerka koja broji 16 godina i živi u Svilajncu.