FOTOGRAFIJA BEOGRAĐANKE IZ ŠEZDESETIH GODINA ODUŠEVILA LJUDE: Slika je prava pobjeda prirodnosti, ni gram SILIKONA I BOTOKSA na njoj, a opija LJEPOTOM

Moda i ljepota
FOTOGRAFIJA BEOGRAĐANKE IZ ŠEZDESETIH GODINA ODUŠEVILA LJUDE: Slika je prava pobjeda prirodnosti, ni gram SILIKONA I BOTOKSA na njoj, a opija LJEPOTOM
Ove 2023. preovladava i ima orgoman uticaj vještačka ljepota, čiji su saveznici botoks, silikoni, fileri, problem nastaje kada se sa time pretjera pa od prirodnosti ne ostane ništa, a ni od ljepote. Da tako nije bilo ranije, prije duže od šest decenija, podsjeća nas fotograija Beograđanke. Slika je zabilježena šezdesetih godina prošlog vijeka i pogledajte koliko su se stvari u međuvremenu promijenile

Ove 2023. preovladava i ima orgoman uticaj vještačka ljepota, čiji su saveznici botoks, silikoni, fileri, problem nastaje kada se sa time pretjera pa od prirodnosti ne ostane ništa, a ni od ljepote. Da tako nije bilo ranije, prije duže od šest decenija, podsjeća nas fotograija Beograđanke. Slika je zabilježena šezdesetih godina prošlog vijeka i pogledajte koliko su se stvari u međuvremenu promijenile.

Šezdesete i nisu neka tako daleka prošlost imajući u vidu koliko su se do danas promijenili standardi "nazovi" ljepote. Prirodnost je ranije bila na prvom mjestu, a raznolikost ljepote se više uvažavala, jer je sada ultimatum lijepog izgleda "ispeglano lice", vještački atributi, promjena ličnog opisa kako bi se dostigao nivo te željene vještačke ljepote.


I danas ima žena koje ostaju vjerne prirodnom izgledu, iako su potpuno u drugom planu kada je riječ o onim najuticajnijim imenima na društvenim mrežama i onima koji imaju najviše uticaja na definiciju moderne ljepote.


A prirodnost nedostaje iako se može steći drugačiji utisak. "Prelijepa, prirodna", "Kada pogledam, deformisane od botoksa i silikona", "To je prava prirodna ljepota - šta ćeš ljepše", "Kada majka priroda stvori nešto lijepo", komentarišu na Instagramu, gdje ima komentara iz raznih krajeva naše zemlje ali i regiona.

Fotografija Beograđanke iz šezdesetih godina objavljena je na Instagram profilu Zanimljivosti u Beogradu koji pruža retrospektivu na neka prošla vremena.

(Kurir.rs/Blic žena)

Ne propustite