SKANDALOZNA SCENA NA SVADBI U BEOGRADU: Gosti ostali do jutra, a onda ih sačekao HLADAN TUŠ

Zanimljivosti
SKANDALOZNA SCENA NA SVADBI U BEOGRADU: Gosti ostali do jutra, a onda ih sačekao HLADAN TUŠ
Marijana iz Beograda nije ni slutila da će se provesti kao "bosa po trnju" kada je pozvana na svadbu svoje poznanice.

Marijana iz Beograda nije ni slutila da će se provesti kao "bosa po trnju" kada je pozvana na svadbu svoje poznanice.

Naime, kada je pozvana na svadbu riješila je da se potrudi da ispuni sve standarde koje jedan takav događaj može da postavi, a kako mlada živi na visokoj nozi dugo se razmišljala šta pokloniti mladencima, a da se ne osramoti, ali i šta obući za takvo društvo.

Pošto je zaposlena sa prosječnom platom, odvajala je novac nekoliko mjeseci ranije i kada je došao dan svadbe, obukla je svoju novu haljinu, ponijela luksuzan poklon i uputila se u jedan poznati prestonički klub u kom se veselje organizovalo zajedno sa još pet prijateljica.

Prvi šok uslijedio je odmah na ulazu. Na vratima ih je dočekala djevojka koja im je objasnila koji je sto za koji treba da sjedne ali i gdje da ostavi jaknu. Ništa ne bi bilo neobično da Marijana nije ostavila jaknu, a momak koji čuva garderobu zatražio 200 dinara!

- Jasno mi je da se čuvanje garderobe naplaćuje u noćnim klubovima ali da se naplaćuje na svadbama, još nisam čula. Nema veze, hajde za 200 dinara neću propasti. Sigurno nisu mladenci to željeli, sigurno je takav uslov od strane lokala - ispričala je Marijana.

Smjestili su ih za sto i odmah poslužili piće. Djevojke su željele da se opuste pa su u startu uzele po koju čašicu alkohola. Uživale su uz muziku i super se provele. Međutim, kada je došlo vrijeme da se krene kući uslijedio je “hladan tuš”.

- Pozdravile smo se sa mladencima i spremale da krenemo, u tom trenutku prišao nam je konobar. Zamolio nas je da naplati račun, a mi smo se šokirane pogledale. Preblijedila sam, nisam mogla ni da pomislim da sam došla na svadbu, donijela poklon i da platim čuvanje jakne i piće koje sam popila - rekla je Marijana.

Kada im je konobar dao fiskalni račun, na njemu je stajala vrijednost od 17.800 dinara za sve ono što su njih 6 popile to veče.

- Pogledale smo se, pogledale mladence pa ljude okolo. Onda sam shvatila da za još jedan sto stiže račun i da ne sanjam. Šta ćemo, uhvatili smo se za novčanike i nekako prikupile sumu koju nam je konobar tražio. Izletjele smo napolje bez riječi. Neko vrijeme ni jedna nije mogla da progovori od šoka koji smo doživjele - rekla je Marijana.

Nakon svadbe javila joj se mlada koja se zahvalila za prisustvo i predivan poklon, luksuznu sliku koja će, kako joj je rekla, sigurno krasiti njihovu dnevnu sobu, ali o ispostavi računa nije rekla ni riječ.

(Kurir.rs/Mondo)

Ne propustite