HOROSKOP ZA 17. SEPTEMBAR! DNEVNI HOROSKOP: Bik pregovara o novom poslu, Djevicu očekuje značajan susret, A NJIH ČEKA DODATNI NOVAC!

Objavljeno:17.09.2023 - 09:19
A A A Times Arial

Kvadrat između Mjeseca u Blizancima i Neptuna čini vas pomalo razdražljivim i rasijanim, ali dobar aspekt sa vašim vladarom Marsom i Venerom, na polju ljubavi, najavljuje poznanstvo sa privlačnom osobom preko interneta. Oprez u saobraćaju.

Bik

Naglašeno drugo astrološko polje vam donosi mogućnost dogovaranja novih poslovnih aranžmana, posebno ako ste privatno lice. Vaš partner ne pokazuje dovoljno interesovanja za vas, barem ne onoliko koliko biste željeli. Čuvajte se povreda.

Blizanci

Mjesec u astrološkom polju ličnosti čini vas popularnim i dobrodošlim u društvu suprotnog pola, ali konjunkcija sa vašim vladarom Merkurom, planetom logike, negativno utiče na vašu moć rasuđivanja i donošenja odluka. Čuvajte se povreda.

Rak

Naglašeno astrološko polje podsvijesti, u kojem je vaš vladar Mesec, povoljno utiče na vašu sposobnost rasuđivanja i procene situacije na poslu. Asteroid Pobjeda u vašem znaku pod uticajem Neptuna donosi susret sa vodenim znakom. Promjenjivo raspoloženje.

Lav

Prepuno polje društvenog života, donosi vam nove susrete i poznanstva, kao i kraća poslovna putovanja. Napet aspekt između vladara vašeg ljubavnog polja i Marsa u blizini asteroida Pallas i Lilith uzrokuje da sumnjate u vjernost vašeg partnera. Šetajte više.

Devica

Popodnevni sati donose povoljan ishod za dogovor sa uticajnom osobom, zahvaljujući aspektima Mjeseca na polju karijere. Stelij Venere, Marsa i asteroida Lilit u polju tajni nagoveštava susret sa nekim ko vam je nekada mnogo značio. Budite oprezni za volanom.

Vaga

Očekuje vas uspješan dogovor sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje. Naglašeno polje društvenog života donosi vam susrete sa zanimljivim ljudima, među kojima jedan vatreni znak najviše privlači vašu pažnju. Odmarajte se više.

Škorpija

Asteroid Gold, pod uticajem Merkura u oblasti novca, najavljuje nove poslove. Mjesec u trigonu vašem vladaru, retrogradni Pluton, simbol karizme, nagoveštava strastveni susret sa mlađom, privlačnom osobom. Izbjegavajte alkohol.

Strijelac

Harmoničan aspekt između vašeg vladara Jupitera, planete blagostanja, na polju posla i Saturna, donosi vam povećanje zarade ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim djelatnostima. Vodolija misli na vas. Promijenite ishranu.

Jarac

Sa istaknutim znakom Blizanaca, pod uticajem vašeg vladara Saturna iz oblasti mentalnog stanja, očekuju vas mnoge nove obaveze, ali ćete sve dobro organizovati. Neko koga ste upoznali na poslu ponovo ulazi u vaš život. Osetljiva koža.

Vodolija

Tranzit Mjeseca, simbola emocija, preko polja ljubavi, pod uticajem harizmatičnog Plutona u polju tajni, nagovještava flert ili tajnu vezu sa vazdušnim znakom. U poslijepodnevnim satima očekuje vas dogovor o poslovnim aranžmanima sa strancima. Glavobolja.

Riba

Naglašeni znak Blizanaca ne prija vašem senzibilitetu, kao ni kombinacija Mjeseca i Merkura, zbog čega ste skloni pogrešnim zaključcima. Stara simpatija će pokušati da vam vrati pažnju i naklonost. Podložnost povredama u kući, prenosi Pink.rs