"KO IH JE*E!" Selektor Slovenije opleo zbog Dončića, pa "prognozirao" finale Kanada - SAD

Košarka
"KO IH JE*E!" Selektor Slovenije opleo zbog Dončića, pa "prognozirao" finale Kanada - SAD
,

Selektor Slovenije Aleksandar Sekulić bio je revoltiran poslije poraza od Kanade. Bio je na udaru provokacija Luka Dončić, sudije ga nisu štitile. As Dalasa je lako pao na udare Dilona Bruksa, brzo je podlegao pritisku i to je skupo koštalo i njega i selekciju - na kraju je isključen.

Čestitao je rivalima, ali je imao šta da kaže o arbitraži. 

- Kanada je sjajan tim, imaju odličnog trenera, mislim da smo odigrali dobro, možda i odlično prvo poluvrijeme. Pali smo u trećoj četvrtini, i sa koncentracijom, dali smo im mnogo poena iz kontri i nismo pogodili neke otvorene šuteve. Znali smo gdje su najopasniji, ali nismo uspjeli da odbranimo i to je bilo ključno na kraju.

Smatra da će Srbija izgubiti.

-Kanada je došla da igra drugačije, sa niskim postavama, imaju visoke i snažne bekove, i učinili su sve da idu do kraja. Veliki su favoriti za medalju i mislim da će u finale sa SAD.

Imao je zamjerke.

- Teško je igrati kada ste stalno pod udarcima, i on ima mnogo lopte u rukama, i tukli su ga, i to je frustrirajuće, umorite se od toga. Znam da je to mnogo teško kontrolisati se. Zato dođe do izliva emocija, znam da to ne izgleda lepo, ali i to je razlog zašto je Luka poseban, i težak za čuvanje bez faula.

Ponosan je na ekipu.

- Ponosan sam na momke kako su igrali na ovom turniru, imali smo mnogo problema sa povredama, zato je fantastično šta smo uradili. Ne samo Luka, svi su dali sve što su mogli i igrali su mnogo bolje nego što sam očekivao u odnosu na okolnosti. Imali smo i fantastičnu podršku, nekoliko momaka nas nije volilo, ali ko ih je*e.

Ne propustite