S 13 GODINA RADILA KAO U RUDNIKU: Bila je dječija megazvijezda, a živjela je kao ROBINJA SVOJE SLAVE: Svako jutro ustajala u 5!

Objavljeno:02.09.2023 - 16:24
A A A Times Arial

Pop zvijezda Majli Sajrus objavila je kako je izgledao njen radni dan kada je imala samo trinaest godina - a bila je zaposlena u Dizniju kao zvijezda mega popularne serije i filmova Hana Montana.

Promovišući svoj novi singl „Used To Be Young“, Majli je objavila listu stvari koje je morala da obavi tokom svog radnog dana – i ono što je objavila je zaista zastrašujuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BuzzFeed (@buzzfeed)

Djevojčica od samo trianest godina morala je da bude na setu već od 5 ujutru, a radila je, nekada, i do kasno u noć.

Od 5.30 ujutru morala je biti u šminkernici kako bi joj namjestili frizuru i šminku, a već od 7.15 je vozač dolazio po nju kako bi krenula da snima seriju, ili daje intervjue i gostuje u jutarnjim i TV programima.

Od 9.30 do 11 se sastajala sa menadžerima i urednicima magazina, emisija i sa produkcijom, imala je pauzu za ručak sa svojim tatom, a potom je od 14 časova imala različite fotošutinge sve do 17 časova.

Oko 18.15 je davala posljednji intervju tokom dana, a naredni dan bi joj počinjao već od 7.15 ujutru na Diznijevom setu za snimanje nove epizode.

Majli Sajrus je danas jedna od najprepoznatljivijih pjevačica na svijetu – iza sebe ima brojne hitove i nevjerovatnu karijeru.

(Kurir.rs/Nova.rs)