GLUMICA JE SATAROM UBILA MAJKU I BABU NA VRAČARU: Srbija je bila šokirana svirepim zločinom, a njene riječi lede krv

Šokantno!
GLUMICA JE SATAROM UBILA MAJKU I BABU NA VRAČARU: Srbija je bila šokirana svirepim zločinom, a njene riječi lede krv
-

Srpska glumica Teodora Viktorović satarom je ubila majku i babu u stanu na Vračaru, prije nekoliko godina, a motiv je bizaran.

Srbija je bila šokirana kada je Teodora Viktorović, unuka poznatog glumca, Mihajla Viktorovića, satarom ubila majku i babu u njihovom porodičnom stanu. Zločin se dogodio 2015. godine, a u trenutku počinjenja svirepog ubistva, bila je pod dejstvom alkohola i lijekova.

Naime, Teodora je navodno pod dejstvom alkohola i lijekova satarom ubila majku, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju u njihovom stanu na Vračaru. Nakon toga je sjela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomjesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Majka i baba su uvijek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrijem mlijeko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dijete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - rekla je ona nakon što je počinila zločin.

Teodora je u svoju odbranu rekla kao je godinama trpila psihičko zlostavljanje i mučenje od strane majke i bake, te da je upravo to bio problem u nihovom odnosu koji je kulminirao tragičnim ishodom. Prema njenim riječima, one su imale prevelika očekivanja od nje, dok su konstantno ispoljavale nezadovoljsto njenim postupcima.

Ona je istakla da se trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima u kući, naročito djeci, koju obožava. Nekad je u tome uspijevala, a nekad je, kako je rekla, pribjegavala lijekovima za smirenje i - alkoholu. To se, kako je priznala, dogodilo i u ponedeljak ujutru. Prethodne noći, popila je, zbog velike napetosti i nervoze, veću količinu sedativa. Ujutru se, poslije uobičajenog nipodaštavanja, vrijeđanja i svađe sa majkom i bakom, okrenula i al*oholu. Nije više mogla da izdrži i onda joj se "sve smračilo", te je posegnula za satarom...

Međutim, Teodori đavo nije dao mira ni u ženskom zatvoru u Požarevcu gdje je smještena zbog svirepog zločina. Navodno, zatvorski čuvari primetili su da se ona čudno ponaša i riješili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je navodno ljekarskim pregledom u njenom anusu pronađeno 3,6 grama heroina.

- Imala je posjetu nevjenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posjete u trajanju od tri sata. Nakon toga pripadnici službe za obezjbeđenje kazali su joj da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu - objasnila Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Inače, Teodora je osuđena na 20 godina zatvorske kazne.

(Stil)

Ne propustite