OVO SU 2 NAJBOLJE FRIZURE ZA ŽENE KOJE PREĐU 50: Poznata frizerka tvrdi, izgledat ćete svježe i mladoliko

Objavljeno:10.06.2023 - 09:03
A A A Times Arial

Poznata frizerka Nicole Petty istaknula je da neprikladna frizura može uništiti cjelokupan izgled, a posebno ženama koje su starije od 50 godina.

Jako je važno frizuru uskladiti prema obliku lica, ako je okruglo birajte pixie frizuru dok četvrtasta lica izgledaju bolje s dugim šiškama.

Petty je objasnila da vas prilikom odlaska u salon frizer treba uputiti koja frizura najviše odgovara vašem obliku lica.

Za ovalna i srcolika lica, Nicole preporučuje pixie stil s dužim slojevima i kratkim šiškama. Četvrtasta lica će izgledati bolje s dužim, tankim šiškama i svijetlim slojevima kako bi 'omekšali' lice.

Pixie frizure su hrabar izbor, ali i savršena opcija za žene starije od 50 godina. Pomažu da se istaknu crte lice i doda volumen prorijeđenoj kosi.

Za sofisticiraniji, ali mladenački izgled Petty predlaže diskretne pramenove kako bi dodali dimenziju i teksturu. Šiške čine ogromnu razliku, a slojevitost će definitivno dati kosi više volumena i stvoriti 'neuredan', ali vrlo moderan izgled.


Slojeviti bob je još jedan odličan izbor koji briše godine s lica. Frizerka je preporučila asimetrične i neuredne bob frizure za one koji žele mladenački sjaj.

Dugački bob je za žene koje se muče sa slaganjem frizure jer na kraju uvijek možete skupiti kosu u rep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@bespoke.hairbar)