PREOKRET! UTOPLJENIK UOPŠTE NIJE MALI ANTONIO IZ APATINA: Otac nestalog dječaka nije prepoznao sina na fotografijama leša

Objavljeno:09.06.2023 - 15:03
A A A Times Arial

Muški leš, koji je prije dva dana pronađen u Dunavu u mestu Dalj kod Osijeka, ipak nije dečak Antonio Mišković (11) iz Apatina koji je nestao 29. maja!

Otac mališana, Zoran Mišković, se vratio iz Osijeka i potvrdio za Informer da to nije njegov sin. On je bio u tamošnjoj policiji, gdje mu je dato na uvid dvadesetak fotografija i ni na jednoj nije prepoznao Antonia.

Ocu je tom prilikom uzeta i krv, kako bi se izvršila DNK analiza, što je uobičajena procedura u takvim slučajevima. Rezultati se očekuju narednih dana. 

Ovim su demantovane dezinformacije koje su plasirali ovih dana pojedini mediji u Somboru i Apatinu i čiji je sadržaj zlonamjerno deljen društvenim mrežama. 

Inače nepoznati leš su u srijedu ujutru pronašli hrvatski ribari, 45 kilometara nizvodno od mjesta gdje je prije deset dana Antonio ušao u Dunav i potonuo u rijeci. Osim njega, tada je nestao i P. B. (10), njegov godinu dana mlađi brat po majci, za kojim također i dalje traje potraga.

Podsjetimo, dječaci su prošlog ponedeljka bili u školi, u prepodnevnoj smeni. Antonio je došao kući oko 14.30 sati, ostavio je knjige pa je sa bratom otišao da se vozi biciklom. Nažalost, od tada im se gubi svaki trag.

Na obali, pored kajak kluba na Dunavu, pronađene su stvari dvojice nestalih dječaka, što je odmah podgrijalo sumnje da su obojica upali u rijeku. Njihov nestanak je prijavljen istog dana, a policija, pripadnici Žandarmerije i ronioci od tog dana tragaju za njima.