NAJLJEPŠA HALJINA ZA ŽENE PREKO 50 GODINA: Može da se nađe za 10 EURA, a izgleda veoma OTMJENO I PREFINJENO

Objavljeno:08.06.2023 - 16:57
A A A Times Arial

Mnoge žene nakon 50. godine podvrgavaju se estetskim tretmanima i operacijama. Ipak, ima i onih koje se odlučuju na prirodno starenje, a zbog toga često nailaze na osudu javnosti. A kada je riječ o slavnim damama, te osude su svakako izraženije!

Jedna od onih koje ponosno stare i nose svoje godine, jeste glumica Sara Džesika Parker koja ima 58 godina, a i dalje kraljica stila i izgleda višestruko mlađe.

Zvezde serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson našle su se na udaru zbog svog izgleda tokom snimanja nastavka popularne serije "And just like that".

Sara Džesika Parker

Iako je jasno kao dan da je od emitovanja starih sezona prošlo mnogo godina i da su glumice u međuvremenu dobile koju godinu, boru i sijedu, izgleda da se poznatim damama starenje teško prašta. Dok neki komentarišu kako su glumice "propale", neki im čestitaju i hvale ih kako su transparentno prikazale proces starenja na ekranima. Sve tri glumice navele su kako je ejdžizam tema koja bi se trebalo češće spominjati.

Osim toga što ponosno nosi sijede, ono što Saru Parker izdvaja od drugih jeste i stil oblačenja. Glumica uvijek zna da odabere modne komade i da u njima izgleda otmjeno i prefinjeno.

Sara Džesika Parker

Ovog puta, zablistala je u dugoj cvjetnoj haljini koja je idealna za ljeto i za sve dame. Salonke su dale dozu elegancije, a haljina može da se kombinuje čak i uz patike i u tome je njena čar. Lagana je i lepršava, a za vrele jetnje dane, ništa drugo nam ni ne treba.

Ovakav model haljine može da se nađe i za 1o eura, a ako se dobro ukombinuje, izgledaće veoma otmjeno.