JAVIO SE ĐOKOVIĆ! Poslao Srbiji brutalnu poruku poslije Jokićeve maestralne partije!

Sport
JAVIO SE ĐOKOVIĆ! Poslao Srbiji brutalnu poruku poslije Jokićeve maestralne partije!
,

Novak Đoković prati šta se dešava u finalu NBA lige, pa je Nikoli Jokiću čestitao na novom trijufmu Denvera protiv Majamija (109:94) i istorijskom meču.
Cijeli svijet bruji o Nikoli Jokiću, a srpski teniser se oglasio na Instagram profilu poslije maestralne partije i novog trijumfa asa Nagetsa.

Nole je pored Jokićeve fotografije napisao "Idemo", postavio emotikone zastave Srbije, tenisku i košarkašku loptu i Džokera, pa podigao na noge navijače u Srbiji. Danas su u Srbiji navijali za Nikolu Jokića, a sutra će za Novaka Đokovića, koji od 14.45  igra sa Karlosom Alkarazom u polufinalu Rolan Garosa.

712384-11525114-f  

Jokić je sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija još jednom ispisao stranice istorije. Srbin je postao prvi igrač u istoriji NBA lige koji je u utakmici finalne serije ostvario tripl-dabl sa makar 30 poena i 20 skokova. 

S druge strane, Đoković se bori za finale Rolan Garosa i rekordnu 23. grend slem titulu, a ako se jedan i drugi Džoker domognu trofeja bića luda žurka u Srbiji narednih dana, piše Informer.

- Jokić je sjajan momak, ponos Srbije. On je moj MVP. Mislim da niko ne može da uradi ono što on može u ovom tenutku. Definitivno je najbolji na svijetu, navijam za njega, on ponos Srbije, veoma smo ponosni na njega. Nadamo se da će osvojiti prsten - kazao je nedano Nole o Nikoli.

Ne propustite