JOKIĆ RAZVUKAO OSMIJEH OD UHA DO UHA KAD JE ČUO PITANJE NA SRPSKOM JEZIKU: Znam da su svi budni, dobio sam puno poruka! (VIDEO)

Košarka
JOKIĆ RAZVUKAO OSMIJEH OD UHA DO UHA KAD JE ČUO PITANJE NA SRPSKOM JEZIKU: Znam da su svi budni, dobio sam puno poruka! (VIDEO)
,

Nakon nove čudesne partije u finalu NBA lige srpski košarkaš Nikola Jokić odgovarao je na pitanja novinara na konferenciji za medije.

Denver slavio u Majamiju rezultatom 109:94 i tako poveo sa 2:1 u finalnoj seriji, a srpski as meč je završio sa čudesnim tripl-dablom, nikad viđenim u velikom finalu! Imao je 32 poena, 21 skok i 10 asistencija.

Heroj Denvera bio je sjajno raspoložen na konferenciji za medije. Srpski as je strpljivo odgovarao na brojna pitanja znatiželjnih novinara, a posebno ga je obradovalo pitanje koje je dobio na srpskom jeziku.

Novinar RTS mu je čestitao na pobjedi i rekao da su navijači u Srbiji bili budni cijelu noć.

Jokić je razvukao osmijeh na lice i odgovorio:

"Jeste, ja sam isto dobio puno poruka da su svi budni i da gledaju. Hvala im. Što se tiče utakmice, jako bitna za nas. Samim tim što smo vratili brejk. Imali smo kontrolu otkako smo poveli, nismo ispuštali prednost. Igrači sa klupe su igrali sjajno i oni su donijeli pobjedu", odgovorio je nasmijani Jokić.

Pitanje na srpskom i odgovor Jokića možete pogledati na 52:15.

Ne propustite