NEVIĐENE FOTOGRAFIJE OCA DJEČAKA UBICE! Vladimir K. je bio član "kluba" iz ovog grada, a slike iz provoda otkrivaju NOVE DETALJE

Region
NEVIĐENE FOTOGRAFIJE OCA DJEČAKA UBICE! Vladimir K. je bio član "kluba" iz ovog grada, a slike iz provoda otkrivaju NOVE DETALJE
,

Vladimir K. se bavio sportom za koji mnogi kažu da je pored tenisa jedan od najskupljih.

Naime, riječ je o "airsoft - u", odnosno igri ili sportu koja je u Japanu poznata kao igra preživljavanja. Kako se može vidjeti na fotografijama "airsoft" kluba "SD tim" iz Smedereva koje su postavljene na društvene mreže otac Koste K. koji je koji je 3. maja ubio devet svojih drugara i čuvara škole, a ranio četiri učenika i nastavnicu istorije bio je njihov aktivan član.

U pitanju je timska igra pucanja u kojoj učesnici eliminišu protivničke igrače iz igre označavajući ih sferičnim plastičnim projektilima ispaljenim iz vazdušnog oružja male snage zvanog "airsoft" puške.

Poznavaoci kažu da za učestovanje u ovom sportu nije potrebna prevelika vještina, snaga, brzina, preciznost i mnogo novca ako ste početnik jer opremu možete da iznajmite. Međutim, oni koji su profesionalci u ovom sportu kažu da je oprema papreno skupa, zbog čega je upravo "airsoft" jedan od najskupljih sportova.

711455-03-orig

.

711459-07-orig

.

711458-06-orig

Foto: Printscreen/TikTok

Sudeći po fotografijama Vladimira K. a koje je se mogu vidjeti na društvenim mrežama, on je imao veliku ekipu sa kojom je redovno učestvovao u igrama u kojima se koristi oružje, piše Informer. 

Koliko se dobro slagao sa ostalim članovima kluba iz Smedereva, pokazuju i fotografije sa njihovih zabava u kojima se veselo društvo opuštalo uz piće.

Da je i sam Kosta K. trenirao "airsoft", navela je i oružarka Ana Simonović.

Kako je precizirala Simonović, koja inače ima sertifikate o rukovanju gotovo svim vrstama vatrenog oružja, dječak jeste bio uvježban ali ne u streljani, već je aktivno trenirao „Airsoft“, koje je vojno-taktička simulacija, i to je iskoristio u svrhe ovog zločina.

Objasnila je da je Kostu K. na treninge „Airsofta“ dovodio otac i to su zajedno trenirali, što je kako je navela „antistres igra današnjice“ i nema limit u godinama kao ni „paintbol“.

Ne propustite