UPRAVO SE POJAVILO NEŠTO JEZIVO, VEZANO ZA DJEČAKA UBICU: Cijela zemlja se sledila kada je vidjela, KO JOŠ OVO RADI?

Region
UPRAVO SE POJAVILO NEŠTO JEZIVO, VEZANO ZA DJEČAKA UBICU: Cijela zemlja se sledila kada je vidjela, KO JOŠ OVO RADI?
,

Na društvenim mrežama se nakon masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pojavio niz zastrašujućih snimaka u kojima se dječak ubica veliča, a posljednji "trend" na TikToku je možda i najstrašniji. Naime, za sada nepoznata osoba napravila je "filter" na ovoj popularnoj društvenoj mreži uz pomoć kojeg djeca iz regiona, ali i iz inostranstva, biraju između deset žrtava masakra iz „Ribnikara” sa jedne strane i dječak ubica sa druge strane, a autori snimka pomjerajući glavu lijevo ili desno biraju ko za njih predstavlja „kralja”, piše Espreso.

Kako se može vidjeti na jednom od snimaka koji je objavila očigledno maloljetna osoba, djevojčica iznad glave ima fotografije žrtava i dječaka ubice. Djevojčica potom zatvara oči, osmjehuje se i okreće glavu na stranu na kojoj je slika dječaka ubice, dok su na drugoj strani fotografije žrtava smjenjuju.

1382675-screenshot-20230606-112123-ff

foto: Printscreen/TikTok

Snimci su naišli na lavinu osuda ali i apela da se prestane s ovom morbidnom praksom. "Tebi je potrebna pomoć!", "To su nečije sestre, nečija braća, nečiji najbolji prijatelj...", "Ko će pozvati policiju!?", samo su neki od komentara i kritika, ali odgovora autora snimaka po pravilu nema.

1382673-677z381-1-ff

foto: Printscreen/TikTok

Ne propustite