Baranjski vatrogasci spasili dvije male mačke iz dubokog bunara

Region
Baranjski vatrogasci spasili dvije male mačke iz dubokog bunara
.Vatrogasci iz Kneževih Vinograda jučer su izašli na tehnički intervenciju u kojoj su spasili dvije male mačke koje su upale u bunar dubok otprilike 10 metara, izvjestili su naiz iz Centra 112, a o slučaju pišu i na Facebook stranici "Udruga Devet Života".

Vatrogasci iz Kneževih Vinograda jučer su izašli na tehnički intervenciju u kojoj su spasili dvije male mačke koje su upale u bunar dubok otprilike 10 metara, izvjestili su naiz iz Centra 112, a o slučaju pišu i na Facebook stranici "Udruga Devet Života", piše Sib.net.hr

Mačke je kako bespomoćno mijauču čula volonterka udruge Devet života, a u pomoć su priskočili vatrogasci.

"Jedno mače spašeno je tako što su dečki kantu s hrenovkama spustili u bunar i ovo gladnije je uskočilo i na taj je način izvađeno. Po drugo je u punoj opremi sišao Aleksandar dok mu je David stručno pomagao od gore. Ostale smo bez riječi. Nema tog hvala dovoljno velikog za djela ovih mladih ljudi. Bez njihove pomoći ova dva mala života okončala bi na dnu suhog bunara. Volonterka je mačiće u sklepanoj kartonskoj kutiji prevezla u Osijek na skrb udruge. Aleksandru i Davidu želimo sve najbolje. I hvala dečkima što su u svijetu gdje mogu biti bilo tko odabrali biti heroji", piše na Facebook stranici Udruge uz video spašavanja mačića.

Mačke su dobile imena Aleksandra i Davida. Primaju donacije u obliku pašteta za bebe jer su tek počele jesti.

Ne propustite