SAD

POSTAJE SVE MISTERIOZNIJE! Slučaj Ane Volš odjeknuo u svijetu - sad joj nema ni djece? Oglasila se majka Srpkinje

Objavljeno:05.06.2023 - 15:54
A A A Times Arial

Misteriozni nestanak Srpkinje u SAD odjeknuo je u cijelom svijetu, a njen nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara, kada nije došla na posao, dok je Brajan, kako se sumnja, slagao njihove prijatelje, a potom i policiju da je ona još 1. januara hitno otputovala u Vašington jer su je zvali s posla. Međutim, ubrzo je klupko počeo da se odmotava, a američko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Volša, koji se krajem aprila prvi put našao u sudu u Norfloku.

Milanka Ljubičić, majka ubijene Ane, rekla je da joj je sada, nakon pet mjeseci, veoma teško.

- Trudim se da budem dobro. Teško je, ali trudim se... I dalje mi je izuzetno teško da poverujem u sve šta se izdešavalo - izjavila je majka ubijene Beograđanke, a zatim dodala:

- Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam, a iskreno da vam kažem, više ne želim ništa ni da komentarišem vezano za moju Anu, jer mislim da je tako najbolje.

324190511-2485634914944470-8911283552421654693-n

Foto: Youtube printscreen Boston 25 News/TV PINK Printscreen

Milanka je navela i da ne zna gdje su joj unučići, o kojima se, dok se nije saznalo da je njena kćerka ubijena, prvo brinula Brajanova majka, da bi na kraju mališani bili predati njihovom centru za socijalni rad.

Podsetimo, tokom ročišta u aprilu navedeno je da su istražitelji pronašli "komadić kosti" na metalnoj testeri, koju je Brajan, navodno, bacio u kontejner nakon ubistva. Među brojnim prikupljenim dokazima je i ručna testera koja je pronađena u kontejneru preko puta kuće njegove majke u istom američkog gradu, piše sd.rs.

U istom kontejneru pronađeni su i ključevi "folksvagena", Anin karton za vakcinaciju protiv kovida, sat "ermes" i "guči" ogrlica, za koju je poznato da ju je Ana nosila, čizme "hanter", crna "prada" torbica i kratki crni kaput - navodi se u sudskom podnesku od 27. aprila.

Ana Volš je, prema navodima tužioca, ubijena 1. januara, nakon dočeka Nove godine u njihovoj kući.