NBA

JOKIĆ ODBIO DA ODGOVORI NA PITANJE! Ovo ga je udarilo jako, samo se okrenuo portparolu i zamolio da propusti (VIDEO)

Objavljeno:05.06.2023 - 15:49
A A A Times Arial

Košarkaši Majamija su savladali Denver 111:108 i tako izjednačili rezultat u finalu NBA lige na 1:1, a trener Majkl Meloun nije bio zadovoljan brojnim stvarima u igri svog tima. Nije imao šta da zamjeri Nikoli Jokiću koji je ubacio 41 poen, ali mu je zasmetalo što kod pojedinih igrača nije video da su "igrali do kraja", odnosno nedostajao je trud i napor koji ih inače krasi, a koji je imao Majami i zato je došao do "brejka".

Poslije burnog izlaganja Melouna, pred novinare je izašao zamišljeni Nikola Jokić.

Još kad je prvi put postavljeno pitanje "truda i napora", Jokić je okrenuo priču na drugu temu i govorio o problemima u posljednjoj četvrtini kada ih je Majami potpuno nadigrao, dok je na drugo slično pitanje odbio da odgovori.

- Nikola, kakvo je raspoloženje bilo kada ste shvatili da je upravo manjak truda bio razlog poraza? Kakvo je bilo raspoloženje u timu kada ste se zagrlili i pričali poslije meča?

2023-06-05t043005z-917285574-mt1usatoday20829504-rtrmadp-3-nba-finals-miami-heat-at-denver-nuggets

Foto: Reuters

Poslije ovih reči, Jokić je raširio ruke i pogledao ka portparolu Denvera sa kojim se potom savjetovao: 

- Mogu li da ne odgovorim na ovo pitanje... Da, ne želim da odgovorim na ovo pitanje.

Podsjetimo, Majkl Meloun je najvjerovatnije "prozvao" mladog Majkla Portera Džuniora (pet poena) i igrače koji su dali mali doprinos sa klupe, neophodan da bi se slavilo u NBA finalu.