POTPUNA NEVJERICA! EVO KO JE VLADIMIRU KECMANOVIĆU, OCU DJEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA", CIMER U ZATVORU I NAJVEĆA PODRŠKA! "Tješi ga kao najrođenijeg, iako zna da je situacija katastrofalna"!

Region
POTPUNA NEVJERICA! EVO KO JE VLADIMIRU KECMANOVIĆU, OCU DJEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA", CIMER U ZATVORU I NAJVEĆA PODRŠKA! "Tješi ga kao najrođenijeg, iako zna da je situacija katastrofalna"!
.

Beogradski radiolog Vladimir Kecmanović (47), otac Koste Kecmanovića (13), koji je u školi na Vračaru ubio devetoro djece i školskog čuvara, a ranio petoro drugara i nastavnicu istorije, dijeli zatvorsku ćeliju sa Nikolom Ostojićem, hirurgom, koji je početkom godine krvnički tukao svoju suprugu i majku njihovo troje maloljetne djece.

Dvojica ljekara nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici.

Kako saznaje Republika, otac Koste Kecmanovića pridružio se Ostojiću u sobi koju je dijelio još sa dvojicom cimera.

- Vladimira su rasporedili u sobu sa Nikolom gde su se njih dvojica odmah skapirali, odnosno našli zajedničke teme. Imaju još dva pritvorenika za cimera. To nije bio problem budući da su obojica lekari istih godina i da su se kretali u istim krugovima. Nikola teši Vladimira iako je situacija katastrofalna. Skoro i da ne može da nađe reči utehe, ali trudi se - otkriva izvor Republike.

On navodi da Kecmanovića muče pitanja o kćerkici i ženi, a pripisuje sebi greške u vezi sa sinom, iako je mislio da je dobar otac.

Inače, Vladimiru Kecmanoviću je juče produžen pritvor za još mjesec dana. Njemu se na teret stavlja da nije čuvao oružje i municiju van domašaja djeteta, te da mu ih je učinio dostupnim, kao u da je svog sina Kostu Kecmanovića učio da puca. 

S druge strane, njegov pritvorski cimer Nikola Ostojić, uhapšen je 2. februara  zbog sumnje da je od početka januara do početka februara ove godine, fizički zlostavljao suprugu i nanio joj teške tjelesne povrede i prelome, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vrijeđao...

Ne propustite