KAJA PJEVALA IBRI: HTELA BIH DA TE VIDE SA MNOM: Pjevačica i fudbaler lumpovali na splavu u Beogradu!

Show
KAJA PJEVALA IBRI: HTELA BIH DA TE VIDE SA MNOM: Pjevačica i fudbaler lumpovali na splavu u Beogradu!
Kaja Ostojić (39) pjevala je na uvce Zlatanu Ibrahimoviću (41) svoj hit "Htela bih da te vide sa mnom"!

Kaja Ostojić (39) pjevala je na uvce Zlatanu Ibrahimoviću (41) svoj hit "Htela bih da te vide sa mnom"!

Iako su mnogi očekivali da će Zlatan otići na nastup omiljene pjevačice Nade Topčagić, on je ipak završio na splavu na kom je pjevala Kaja Ostojić.

- Ibra je prije nekoliko dana zbog privatnih obaveza posjetio Beograd i odlučio je da maksimalno iskoristi slobodno vrijeme. Htio je da se dobro provede i sa prijateljima se dogovorio da uveče ode na nastup Nade Topčagić. Međutim, pred sam izlazak se predomislio i s drugarima je otišao na jednu privatnu žurku, na kojoj je pjevala Kaja Ostojić - priča za Informer dobro obavješten izvor i dodaje da fudbaler nije znao da će Kaja pjevati te večeri:

- Prijatno se iznenadio kad ju je vidio jer zna da ona pravi odličnu atmosferu. Poslije nekoliko pića zamolio ju je da mu otpjeva "Kad zamirišu jorgovani", čuveni hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina. Ona mu je odmah ispunila želju. Međutim, to Ibri nije bilo dovoljno, pa je tražio još jednom da mu otpjeva tu pesmu! Kaja je, naravno, pristala.

Poslije toga Ostojićeva mu je otpjevala svoj hit "Htela bih".

- U pitanju je balada kojom je Kaja zaintrigirala sve goste, pa i Ibru, pogotovo stihom: "Htela bih da te vide sa mnom i da te sakrijem u isto vreme od pogleda mnogih koje te silno žele. Htela bih s tobom brak i decu, a ti već imaš sve. S muškarcima uvek najbolje prođu smerne i prosečne" - priča izvor i dodaje da su Kaja i Zlatan poslije toga ćaskali:

- Kaju je interesovalo kako izgleda život svjetske fudbalske zvezde. On joj je pričao da je oduševljen Beogradom i da bi volio češće da dolazi.

Pozvali smo pjevačicu kako bi prokomentarisala susret sa Zlatanom, ali nije bila raspoložena za priču.

- Pjevam na mnogim privatnim proslavama i stvarno ne bih to komentarisala - rekla je Kaja za Informer.

Ostojićeva iza sebe ima tri braka. Prvi put se udala za Nikolu Dragojlovića, s kojim je dobila ćerku Nikolinu, a onda je s košarkašem Urošem Duvnjakom bila u braku samo četiri mjeseca. Treći put se udala za slavnog di-džeja Džuniora Džeka, s kojim je živjela u Belgiji. S druge strane, Zlatan Ibrahimović je godinama u sretnom braku sa Šveđankom Helenom Seger, s kojom ima sinove Maksimilijana i Vinsenta.

Ne propustite