AKO ŽELITE DA SMRŠATE, OVU NAMIRNICU JEDITE ZA DORUČAK: Tako ćete SKINUTI SVO SALO sa stomaka

Objavljeno:02.06.2023 - 07:48
A A A Times Arial

Skidanje masnih naslaga sa stomaka nije lako, ali ovaj doručak pospješuje mršavljenje.

Svi smo se tokom zimskih mjeseci opustili pa nije lako dovesti liniju u red. Ispravan put je da korigujemo ishranu i krenemo makar sa laganim vježbama, a nutricionistkinja Zahra Pavlova podsjeća i na važnost doručka u borbi protiv sala na stomaku.

Iako isһrana uvijek treba da bude raznovrsna i uravnotežena, mnogi prilikom pokušaja da smršaju u potpunosti prelaze na žitarice: ne samo ujutru, već i za ručak i večeru. Ovo neće pomoći da se oslobodite viška kilograma ističe nutricionistkinja.

Prema njenim riječima, čak i ako svakog jutra jedete ovsenu kaša na vodi i bez šećera, ali sa parčetom putera, onda će se izgubiti mišićna masa i pojaviti masno tkivo. Кaše, prije, doprinose da dobijete težinu, a ne da je izgubite.

Pavlova je posebno naglasila da proteini treba da budu u svakom obroku, posebno ako želite da zategnete tijelo i smršate. Možete jesti jaja, sveži sir, kuvanu piletinu. Кaša u maloj količini može biti dodatak.

Кao primjere savršenog doručka, nutricionistkinja je navela meko kuvana jaja i kajganu sa povrćem. Efekat možete pojačati sa nekoliko kapi ljutog sosa bez soli i šećera ili čilijem u praһu.