KAKO ĆE PUN RUŽIČASTI MJESEC UTICATI NA VAŠ ZNAK ZODIJAKA? Bikovi, ne uzimajete KREDIT, Blizanci će stati NA LUDI KAMEN

Horoskop
KAKO ĆE PUN RUŽIČASTI MJESEC UTICATI NA VAŠ ZNAK ZODIJAKA? Bikovi, ne uzimajete KREDIT, Blizanci će stati NA LUDI KAMEN
.

Svjetski poznati astrolog Kyle Thomas predviđa šta čeka svih 12 članova Zodijaka tokom perioda punog ružičastog mjeseca tokom mjeseca juna.

Ove godine puni crveni mjesec biće u horoskopskom znaku Strijelca. Ovaj horoskopski znak je deveti na tački i na istoj osi kao i vazdušni znak , Blizanci.

Horoskopski znakovi Strijelac i Blizanci vladaju komunikacijama – poput medija i izdavaštva – kao i našim ličnim i profesionalnim odnosima širom svijeta.

Strijelac je horoskopski znak koji nas ohrabruje da naučimo više o svijetu i proširimo svoju perspektivu života, često putem putovanja, učenja ili duhovnosti. Ohrabreni smo da budemo avanturisti, da se upustimo u nepoznato i da učimo o tome kako se odnosimo prema drugima.

Tokom ovog perioda može se javiti osjećaj usamljenosti, krivice ili tuge zbog radnji iz prošlosti. Možda želite da se izolujete jer se bojite kritike. Pazite da se ne osuđujete previše, pogotovo ako se već osjećate usamljeno.

OVAN (21. marta - 19. aprila)

Spremite se da proširite svoje vidike i istražite nepoznato! Ovog puta ste odlučni da promijenite svoju rutinu i krenete u nove pobjede. Neki od vas će se možda odlučiti fokusirati na daleka putovanja ili pokretanje međunarodnog poslovanja.

Ako ste uključeni u medije ili želite da budete, možda ćete sada vidjeti prilike za rast. Konačno, ako ste aktivno uključeni u akademsku zajednicu ili želite da proširite svoje obrazovanje, prekretnica ili odluka mogla bi vam biti na dohvat ruke.

BIK (20. aprila - 20. maja)

Vrijeme je da razmislite o svojim odnosima, posebno sa svojim emotivnim partnerom. Ako ste se osjećali neispunjeno, sada je vrijeme da razgovarate, riješite probleme ili se raziđete.

Drugi način na koji ovaj Pun Mjesec može uticati na vas su finansijske stvari. Doneće vam zaradu, ali su mogući i rizični potezi sa finansijama, pa se ne preporučuje uzimanje kredita i zaduživanje. Pred vama bi moglo biti i pitanje naslijeđa ili nagodbe, budite oprezni kada je riječ o imovini i investicijama. Ako ste u braku, možda ćete otkriti da i vaš partner zarađuje više novca nego što vam je rekao.

BLIZANCI (21. maja - 20. juna)

Rast odnosa - ili drama - je iza ugla! Nalazite se u trenutku kada ćete se suočiti sa istinom u vašoj vezi. S jedne strane, ovo bi vas moglo zbližiti, omogućavajući više sinergije, saradnje i sreće. Useljenje, davanje obećanja, veridba ili čak venčanje može biti tema razgovora. Međutim, ako se ne slažete, sigurno ćete odlučiti da je vrijeme da se raziđete - nadamo se prijateljski.

RAK (21. juna - 22. jula)

Produktivnost je sada naziv igre. Možda ćete otkriti da ste zauzetiji nego ikad i da žonglirate s mnogim projektima i planovima za svog poslodavca, kao i sa svim obavezama u vašoj ličnoj rutini. Možete preuzeti više odgovornosti ili čak napustiti jedan posao da biste započeli drugi.

Ako ste nezaposleni, ovaj period vas može dovesti do posla iz snova. Na kraju, i vaše fizičko zdravlje će biti ugroženo zbog prevelikog stresa, pa je savjet za vas da posjetite specijaliste, poradite na svojoj kondiciji ili čak promijenite ishranu.

LAV (23. jula - 22. avgusta)

Smijeh, ljubav i život u trenutku je mjesto gdje je vaše srce upravo sada. Romansa, izlasci i udvaranje sada bi mogli biti posebno ugodni, bilo da ste slobodni ili u vezi. Ako ste spremni upoznati nekog novog, preuzmite aplikaciju, družite se sa prijateljima ili pozovite nekoga da izađemo. 

Ako ste već u predanoj vezi, iskoristite ovu energiju da ponovo raspalite emocije. Plodnost, trudnoća i djeca također mogu biti teme koje se pojavljuju u ovom trenutku. Konačno, ako ste kreativni, ovaj period vas može potaknuti da iskoristite svoje talente, dobijete inspiraciju ili pokažete svoj rad.

DJEVICA (23. avgusta - 22. septembra)

Emocionalna stabilnost i sigurnost su važne teme u ovom trenutku. Zapravo, možda čak i sada mnogo razmišljate o svojoj prošlosti, svom naslijeđu i tradiciji. Može doći i do važne promjene u vezi sa porodičnim životom, domom ili supružnikom. Možda ćete poželjeti preseliti, renovirati ili preurediti svoj dom.

VAGA (23. septembar - 22. oktobar)

Vaš život je ušao u desetu brzinu. Vjerovatno ćete se osjećati posebno radoznalo, društveno i željno da izađete iz svoje zone udobnosti. S jedne strane, ovo bi se moglo odnositi na intelektualne aktivnosti, kao što je angažovanje ili debitovanje u pisanju, govoru ili reklamnom poduhvatu.

Značajan ugovor bi se također mogao pojaviti iz ničega! Na kraju, ako se odlučite za putovanje to će biti veliki uspjeh jer ćete se zbližiti sa svojom porodicom, braćom i sestrama. 

ŠKORPIJA (23. oktobar - 21. novembar)

Finansije će ovaj put doći i otići. Novac će vam biti glavni faktor na umu dok planirate stvari sada i u narednim mjesecima.

Može se pojaviti i povišica, ponuda za novi posao ili gužva koju niste očekivali. Neki od vas mogu također napustiti jedan posao ili tok prihoda kako bi nastavili novi. Ako trošite gotovinu na važne stvari, pazite na svoje bankovne račune.

STRIJELAC (22. novembra - 21. decembra)

Pokažite svoju moć! Osjećat ćete se kao da su sve oči uprte u vas! Važan lični ili profesionalni cilj za koji ste se zalagali šest mjeseci sada bi vam mogao biti na dohvat ruke.

Možda ste posebno uzbuđeni, pa se pobrinite da potvrdite sebe i svoju dominaciju kako bi svi znali šta želite i kako biste željeli da se ponašate.

JARAC (22. decembar - 19. januar)

Napravite korak unazad i procijenite svoj život i planove sada. Možda ćete osjetiti potrebu da se odmorite, napunite i oporavite. Nađite vremena za meditaciju, drijemanje i ozdravljenje. Ako vas muče snovi, traume ili prošlost, potražite pomoć terapeuta, jedini način da povratite mir. 

VODOLIJA (20. januara - 18. februara)

Sada uživajte u svojim društvenim vezama. Ovo je sjajno vrijeme da se pridružite grupama i zajednicama, volontirate ili se aktivno uključite u cilj u koji vjerujete. Međutim, vjerovatno je i mnogo zabave na meniju!

Možda ćete prisustvovati događajima, proširiti svoju mrežu ili čak postići uspjeh u zabavljanju s drugim ljudima. Zatražite usluge od ljudi koje poznajete - mogli bi vam sada biti od koristi.

RIBE (19. februar - 20. mart)

Predstoji profesionalni razvoj. Možda ćete dobiti pohvalu, uspjeh ili priznanje za rad koji ste gradili šest mjeseci ili više. Nova ponuda za posao, unapređenje ili nagrada sada bi vas mogli ispuniti ponosom. Međutim, ako niste u pravom poslu ili industriji, možda ćete to brzo shvatiti i morate se okrenuti u novom smjeru.

Ne propustite