GUDELJ JE ZBOG OVOG POTEZA NAPRAVIO VELIKI USPJEH U KARIJERI: Najveću podršku mu je dala majka s kojom ima ŠOKANTAN ODNOS

Show
GUDELJ JE ZBOG OVOG POTEZA NAPRAVIO VELIKI USPJEH U KARIJERI: Najveću podršku mu je dala majka s kojom ima ŠOKANTAN ODNOS
Jedan od trenutno najplaćenijih srpskih fudbalera Nemanja Gudelj prije nekoliko dana suočio sa sa velikim gudbitkom. Naime, slavni sportista i Anastasija Ražnatović izgubili su bebu, koju su željno iščekivali. Pjevačica je ugasila društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, ali je bodrila svog dečka u vrlo važnoj utakmici. A emotivni snimak je obišao svijet.

Jedan od trenutno najplaćenijih srpskih fudbalera Nemanja Gudelj prije nekoliko dana suočio sa sa velikim gudbitkom. Naime, slavni sportista i Anastasija Ražnatović izgubili su bebu, koju su željno iščekivali. Pjevačica je ugasila društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, ali je bodrila svog dečka u vrlo važnoj utakmici. A emotivni snimak je obišao svijet.

Naime, Nemanja je sa svojim timom osvojio titilu prvaka Lige Evrope, a Anastasija nije mogla da zadrži suze. Radovala se i plakala u isto vrijeme u Gudeljevog najboljeg prijatelja Rašida.

Nemanja Gudelj je rođen 16. novembra 1991. u Beogradu u vrijeme kada je njegov otac Nebojša igrao za Partizan. Kada je Nebojša Gudelj prešao u NAC Bredu, sa njim se i porodica preselila u taj holandski grad.

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. godine je igrao za tim Brede ispod 19 godina i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sljedeće sezone prekomandovan je u prvi tim. Visok 187 cm, sa svega 17 godina počeo je na poziciji štopera. Sezona 2012/13. je bila sezona Nemanjine potpune afirmacije. Fudbalsku karijeru je gradio i u Kini, a trenutno dominira igrom u Sevilji.

Poliglota i ljubitelj tetovaža

Poznati sportista govori šest jezika i veliki je ljubitelj tetovaža, pa mu je cijelo tijelo prekriveno crtežima. Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret njegovog oca, a posljednju tetovažu je uradio baš u Sevilji - tri krsta na leđima. Pored toga, na lijevoj nadlanici ima tasmanijskog đavola, dok je na desnoj nadlanici istetovirao krst i nekoliko stihova.

Jedna od tetovaža na Nemanjinom tijelu, koja je mnogima bila iznenađenje, je ime njegovog najboljeg prijatelja i šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa.

"Kad je Nemanja počeo da igra u Holandiji upoznao je Rašida, koji mu je bio asistent na treninzima. Odmah su se zbližili. Kad god je Gudelj mijenjao klub, njegov prijatelj je išao s njim. Postao mu je i lični asistent, vozač... Nerazdvojni su! Cijela porodica Gudelj obožava Rašida i doživljava ga kao člana familije. Koliko ga vole, pokazuje i to što su Nemanja i njegov brat Dragi istetovirali njegovo ime na ruci! I Ražnatovići su ga super prihvatili, posebno Anastasija, koja mu je dala nadimak Raša", rekao je svojevremeno izvor za medije.

Volio poznate dame i prije Anastasije

Prije nego što je uplovio u vezu sa Anastasijom, Nemanju Gudelja domaći mediji povezivali su sa pjevačicom Sanjom Vučić i sa Sofijom Šašić, kćerkom pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović.

Čime se bave Nemanjini roditelji?

Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan gdje je proveo pune tri godine. Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gdje je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006. godine u Sparti. Ne voli da se eksponira u javnosti, kao ni njegova supruga Olivera, niti im je, čini se, prijatno što su zbog Nemnjine i Anastasijine veze u žiži interesovanja.

I poslije završene igračke karijere, ostao je i daje u fudbalu, jer bez tog sporta i velikog zelenog terena ne može da zamisli život. Trenutno je angažovan na poziciji tehničkog direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Međutim, stub porodice Gudelj, prema Nebojšinim riječima je Olivera, koja je podnijela najveći žrtvu i brinula o djeci, dok je on bio skoncentrisan na utakmice. Izgurala je na svojim plaćima i treninge i karantine, i putovanja, te je gotovo sama vaspitavala Nemanju, Dragog i Vanju, koji često ističu da su joj veoma zahvalni na svemu, kao i njen muž.

Pomalo bizarni porodični odnosi

Porodica Gudelj već nekoliko puta se našla na meti negativnih komentara, zbog po mnogima veoma prisnih porodičnih fotografija koje kače na društvene mreže.

Podsjetimo, krajem 2022. godine mlađa sestra fudbalera Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, objavila je fotografiju gdje brata ljubi pravo u usta, što su mnogi na Tviteru komentarisali kao potpuno neprimjereno.

Međutim, to njih nije spriječilo da nastave sa novim sličnim fotografijama.

Nova rođendanska slika majke i sina ponovo je iznenadila javnost. Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge ponovo isprovocirala.

Dragi je naime obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično, što ne misle ostali korisnici društvenih mreža.

Mnogi smatraju da bez obzira na majčinsku ljubav, ovako nešto djeluje neprimjereno u ovom uzrastu i da prevazilazi sve granice dobrog ukusa.

Takođe, na jednoj od fotografija Nemanja Gudelj leži go u krevetu, a rođena majka ga je obrglila od pozadi i ljubi ga u rame.

Sa druge strane, iako je očigledno da su članovi ove porodice izuzetni bliski i da vladaju harmonični odnosi, dugo su kružile glasile da Olivera nije prihvatila odmah novu snajku Anastasiju Ražnatović te da ju je otpratila sa Instagrama. Međutim, kako nisu isplivale na površinu nove informacije, izgleda da su njih dvije pronašle zajednički jezik, te da je zavladala sloga.

Ne propustite