GUDELJ NIJE USPIJEVAO DA OBUZDA SUZE: Izgubio bebu, pa donio Sevilji LE, a slomio se kad je čuo navijače (VIDEO)

Sport
GUDELJ NIJE USPIJEVAO DA OBUZDA SUZE: Izgubio bebu, pa donio Sevilji LE, a slomio se kad je čuo navijače (VIDEO)
,,

Sevilja je osvojila Ligu Evrope i još jednom pokazala da je vladar ovog takmičenja, u kojem su došli do rekordnog sedmog trofeja. Pehar su sa Andalužanima podigli i srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, kao i doskorašnji reprezentativac Marko Dmitrović.

Gudelj je poput pravog ratnika na terenu proveo svih 120 minuta, a zamijenjen je duboko u nadoknadi produžetka kada je doživio povredu. Na terenu je u duelu protiv Rome ostavio srce i dušu, iako mu sigurno nije bilo lako, jer je nedavno prošao kroz jedan od najtežih perioda u životu, jer je njegova djevojka Anastasija Ražnatović izgubila bebu.

Tokom proslave pehara, kod Gudelja su se miješale emocije. Bio je sretan zbog trofeja, a ujedno su mu nailazile i teške misli zbog teškog porodičnog momenta.

I na samom terenu nije mogao da obuzda suze u nekoliko navrata, pa su mu igrači prilazili i grlili ga i pružali mu podršku.

A posebno emotivan momenat bio je kada su počeli da mu skandiraju navijači Sevilje, koji su mu odali počast što je uprkos velikom ličnom bolu izginuo za klub i donio im pehar.

Tada se Gudelj slomio i više nije mogao da sakrije suze, koje je brisao rukama dok je prilazio navijačima, kojima je gestikulirao lupanjem pesnicom u predjelu srca.

Pogledajte i snimak koji je na samom terenu zabilježila kamera Arena Sport televizije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arena Sport TV (@arenasporttv)

- Nije bilo lako, teška utakmica, ali osjećaj je nevjerovatan. Poslije nekoliko teških dana koji smo imali kao porodica, osjećaj koji se teško preživljava, ali sada smo zasluženo pobijedili i hvala gospodu Bogu za ovu pobjedu, idemo da slavimo sada - rekao je Gudelj za Arena sport poslije meča.

(Telegraf.rs)

Ne propustite