LIGA EVROPE

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE! Da li je Roma teško pokradena večeras? Matić centrirao, a lopta pogodila Fernanda u ruku u šesnaestercu Sevilje (VIDEO)

Objavljeno:31.05.2023 - 23:05
A A A Times Arial

Biće mnogo polemike oko odluke sudije Entonija Tejlora i sudija u VAR sobi da se ne dosudi penal za Romu u finalu Lige Evrope protiv Sevilje u drugom poluvremenu.

Najsumnjivija situacija u dosadašnjem toku meča se dogodila u 81. minutu utakmice. Nemanja Matić je centrirao sa lijeve strane, a lopta je pogodila direktno u ruku Fernanda u šesnaestercu Sevilje.

Svi igrači italijanskog tima i kompletna klupa su skočili tražeći od glavnog arbitra da pokaže na "bijelu tačku" ili makar da pregleda VAR snimak.

Video: Tv Arena Sport

Tejlor je tražio konsultaciju iz VAR sobe, ali odatle mu je očigledno poručeno da po njihovom mišljenju nije jedanaesterac, pa on čak nije ni otišao da gleda snimak.

Mnogi tvrde da je "vučica" žestoko oštećena u ovoj situaciji, a možemo samo da zamislimo šta će biti i kakvo će drvlje i kamenje biti bačeno po svima koji su učestvovali u donošenju ove odluke, u slučaju da Roma na kraju izgubi trofej.