NEDA UKRADEN U 73-OJ IZGLEDA KAO DJEVOJKA ZAHVALJUJUĆI SLJEDEĆOJ RUTINI: Svako jutro radi 2 vježbe, a ovu hranu OBOŽAVA

Show
NEDA UKRADEN U 73-OJ IZGLEDA KAO DJEVOJKA ZAHVALJUJUĆI SLJEDEĆOJ RUTINI: Svako jutro radi 2 vježbe, a ovu hranu OBOŽAVA
-

Neda Ukraden važi za jednu od najvećih dama među javnim ličnostima, a njenom mladolikom izgledu se svi dive!

Vlasnica vanvremenskih hitova Neda Ukraden otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni plijeni ljepotom i energijom. Pored toga što fenomenalno pjeva, završila je čak dva fakulteta, a mnogobrojne obavete je nisu omele u tome da i u 73. godini izgleda mnogo bolje i od mlađih koleginica.

Neda godinama održava prelep izgled, te se svi začude kada shvate koje je godište. Međutim, gotovo nikada ne odstupa od svoje rutine, ma gdje bila.

- Ja već godinama gotovo svako jutro radim vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumijeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umjesto toga, gdje god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake.

Ponosno ističe da je odolela trendu plastičnih operacija, te je je sve na njoj prirodno!

nedauk

- Vježbe mi nisu previše naporne, a drago mi je da se rezultati vide i da u 73. godini s ponosom mogu da kažem Sve na meni je moje! Ljepota je u nama, kad to prepoznamo, postanemo zadovoljni sami sa sobom - smatra pjevačica.

I naglašava da je ključ njene vitke linije upravo uravnoteženna ishrana, a omijeno povrće joj je raštan.

- Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuhanu hranu... Kraljica mog stola je raštan, to povrće obožavam. Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir tjestenine. Ali, kad pretjeram jedan dan, pazim na to što ću da pojedem drugog dana i tako sam stalno u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvijek bitna - zaključila je.

Ne propustite