NIJEDAN LIJEK MI NE POMAŽE: Saši Joksimoviću narušeno zdravlje - Ljekari su mi rekli da tako nešto još nisu vidjeli

Porodica i zdravlje
NIJEDAN LIJEK MI NE POMAŽE: Saši Joksimoviću narušeno zdravlje - Ljekari su mi rekli da tako nešto još nisu vidjeli
Glumac ispričao sa kojim problemom se godinama bori.

Saša Joksimović od najranijeg djetinjstva ima jedan zdravstveni problem. Sondu je gutao čak osam puta, kako bi mu ustanovili dijagnozu.

"Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želucu. Ujutru kada ustanem takođe me boli želudac. To je osjećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lijek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne", počeo je priču Saša kome su ustanovili heliko bakteriju.

"Nerijetko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gdje mi daju koktel raznih lijekova kako bi mi umirio stomak. Kada mi dođe žuta minuta, a ona boga mi traje petnaestak dana. Još od srednje škole sam muku mučio sa tim. Sedam, osam puta sam gutao sondu, kada su mu ustanovili heliko bakteriju", požalio se u emisiji "RTS Ordinacija" glumac pa objasnio kako njegov želudac izgleda.


"Poslednji put kad sam bio, ljekari su mi rekli da tako nešto još nisu vidjeli, da moj želudac izgleda kao lubenica. Sva krv, sluz mi se spušta niz želudac i tada su mi ustanovili upalu donjeg dijela jednjaka i gastritis", zaključio je.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite