NESTALA POZNATA HRVATSKA PJEVAČICA! Policija moli građane za pomoć, IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG

Objavljeno:25.05.2023 - 21:10
A A A Times Arial

Na stranici nestali.gov.hr objavljena je informacija kako je nestala bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek Omazić. Prema informacijama s ove stranice 39-godišnja Katarina je nestala jučer i udaljila se s adrese u Zagrebu u Ulici Sveti Duh.

Duže vremena nije davala intervjue, a zadnji intervju je dala prije četiri godine kada je bila treći put trudna. Katarina je u braku s preduzetnikom Josipom Omazićem, a u prethodnim vezama je imala dosta loših iskustava, a ono najgore bilo je tokom veze s Krešimirom Svitlanovićem kojeg je prijavila i zbog fizičkog zlostavljanja i zato ne skriva koliko ju je Josip usrećio.

Katarina Rautek

– Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me netko poštuje i da mi mnogo pomaže. Ne garantiram da će uvijek biti tako, ali zasad nam je super – kaže pjevačica. U intervju se prisjetila kroz kakav je pakao prolazila nakon što je bivšeg partnera prijavila za obiteljsko nasilje. – Nespavanje, odlasci na sud, to je nešto grozno i ne znam kako sam to uopće preživjela – rekla je tada Katarina.

(Večernji.hr)