SEKA ALEKSIĆ JE UZ POMOĆ OVE DIJETE SMRŠALA ČAK 10 KILOGRAMA: Izbacija je SAMO 1 STVAR i tijelo joj se TRANSFORMISALO

Zdrav život
SEKA ALEKSIĆ JE UZ POMOĆ OVE DIJETE SMRŠALA ČAK 10 KILOGRAMA: Izbacija je SAMO 1 STVAR i tijelo joj se TRANSFORMISALO
,

Na Instagramu Seke Aleksić možemo vidjeti kako njen suprug Veljko kuha, te zbog toga ne možemo da je krivimo ako se malo ugoji.

Ipak, ona je nedavno priznala da nije u potpunosti zadovoljna svojom linijom i da želi da smrša. I stvar nije ostala samo na priči, već je odlučila da promijeni način ishrane i da svoju liniju dovede do savršenstva.

Ona je odlučila da i na društvenim mrežama podijeli svoje iskustvo kako bi i druge žene koje žele da smršaju mogle da dobiju podsticaj na osnovu njenog iskustva.

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila, zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - rekla je Seka Aleksić za domaće medije, a prenosi Glossy.

1364225-sabor-narodne-muzike-25042023-0037-ff

foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Seka je nedavno na Tviteru napisala i koje namirnice je smanjila, te kako je smršala 8 kilograma.

- Minus osam kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, jako sam srećna - napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.

Osim što je vidno smršala, Seka je tokom posljednjih nekoliko mjeseci promijenila i imidž. Mnogi su oduševljeni onim što imaju prilike da vide, a pjevačica nikada nije bila zadovoljnija svojim odrazom u ogledalu.

Ne propustite