JANU UHAPSILI U CIRIHU, A PUNA KO BROD: Roditelji prodali traktor da snimi pjesmu, a sad uživa u DVORCU od 10 MILIONA €...

Zanimljivosti
JANU UHAPSILI U CIRIHU, A PUNA KO BROD: Roditelji prodali traktor da snimi pjesmu, a sad uživa u DVORCU od 10 MILIONA €...
,

Jana Todorović uhapšena je prije nekoliko dana na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da pjeva, prenoćila je u pritvoru na aerodromu nakon čega je deportovana u Srbiju.

Pjevačicu zbog nemilog događaja čini se da nije mnogo "boljela glava", pa je tako odmah krenula put Novog Pazara gdje je pjevala na jednom privatnom slavlju. Inače, Jana Todorović sa svojim suprugom živi u čistom luksuzu, međutim, nije uvijek bilo tako.

Pjevačica je djetinjstvo provela na Kosovu, a njeni roditelji su prodali traktor kako bi podržali kćerkinu karijeru.

- Nije bilo nimalo lako. Kada sam otišla sa Kosova 1997. godine otišla sam u Minhen, nisam znala da se vežem u avionu. To je bio moj prvi let u životu i od tada živim na relaciji Minhen- Beograd. Imam osećaj da se sve to desilo preko noći, upoznala sam svog supruga, počela da putujem, postala poznato ime - prisjetila se Jana jednom prilikom za "Grand".

2882465-jana-3-ff

FOTO: PRINTSCREEN

Kako je uvijek isticala njen život se promijenio kada je upoznala muža Ivana Todorovića.

Poznato je da Jana Todorović vozi skupi auto od čak 300.000 eura, a javno je pričala i da njen svekar ima dvorac od 10 miliona eura.

- Nisam neko ko se kiti tuđim perjem. Nije to tuđe, moj svekar je kao moj otac i ja sam jako ponosna na njega. Nema potrebe da pričam o tome, ali kad se saznalo sada potvrđujem. To je jedan prelep dvorac koji se prostire na 16 hektara - rekla je Jana za "Grand", piše Blic.

 

Ne propustite