I KĆERKA MIŠE JANKETIĆA JE GLUMICA: Gledate je u POPULARNOJ SERIJI, a niste imali pojma ko je ona

Show
I KĆERKA MIŠE JANKETIĆA JE GLUMICA: Gledate je u POPULARNOJ SERIJI, a niste imali pojma ko je ona
,

Marko Janketić je glumac o kome se mnogo priča kao i zvezda serije "Ubice mog oca", a malo ljudi zna da su u toj seriji mogli da upoznaju i njegovu mlađu sestru, Milicu Janketić.

Milica se pojavljuje od druge sezone ove serije u ulozi portparolke policije, koja vodi pres konferencije i pomaže Marjanoviću (Tihomir Stanić) u komunikaciji sa novinarima. Sigurno ste je odmjerili, ali vjerovatno niste prepoznali najmlađu kćerku srpskog poznatog glumačkog para - Mihajla Miše Janketića i Svjetlane Knežević.

Miša Janketić je decenijama bio u ljubavi sa balerinom i glumicom Svjetlanom Knežević, s kojom ima čak četvoro djece - Radomira, Marka, Ivu i Milicu.

Jedino Radomir nije krenuo stopama svojih roditelja. Iva Janketić je balerina (inače, udata je za proslavljenog srpskog vaterpolistu Aleksandra Ćirića), a Marko i Milica plove glumačkim vodama.

- Odrasla sam u pozorištu, ali tek kada sam počela da razmišljam o izboru fakulteta u trećoj godini gimnazije, odlučila sam da se raspitam šta je sve potrebno za upis na glumu. Videla sam da su u omladinskom pozorištu Dadov u toku audicije i odlučila da probam. Za godinu dana igrala sam u nekoliko predstava i shvatila da je to ono što hoću, pa sam sledeće godine iz prvog puta upisala FDU. Želela sam da me tata sprema za prijemni, ali on me je čuo samo jednom. Priznajem da sam imala tri puta veću tremu nego kada sam otišla na FDU i sve što mi je rekao bile su dve rečenice: Sine, bitno je da to budeš ti. I važno je da imaš dobro izgovorenu misao. Kada sam dobro shvatila šta to znači, uspela sam da ostvarim ono što sam naumila - otkrila je Milica u jednom intervjuu.

milica-janketic

Foto: Facebook printscreen/Milica Janketic

Pored "Ubica moga oca", Milicu smo gledali i u filmu "Santa Maria Della Salute",  kao i serijama "Urgentni centar" I "Državni službenik", piše portal sd.rs.

Ne propustite